Töötasu polnud selles kohas väga märkimisväärselt suur, aga minu jaoks oli teenitud rahal suur tähtsus. See oli mu esimene palk, mille ma olin saanud võõra tööandja käest. Enne seda vanemad „maksid palka" suviti marjade kaorjamise eest maal. Aga nad ilmselt motiveerisid mind rahaga marju korjama.

Mida õppisin?

Tänu pikaajalisele ujumistrennis käimisele hakkasin eelmisel aastal asendustreenerina tegema väikestele lastele trenne. Tänu hobile ja sellele kogemusele hakkasin tegema ujumistreeneri paberid.

Minu töökogemuse pagas ei ole suur, aga mul on olemas ehtne näide sellest, kuidas pikaajalisest kirest ja juhusest võib saada töö.

Minu soovitus noortele tööotsijatele oleks: otsige tööd avatud südamega ja meelega, olge uudishimulikud ning võtke pakkumisi vastu. Kandideerige igal juhul, mis siis kui ei saa. Kui kandideerite, on suurem võimalus töökohta saada kui kandideerimata jättes. Võtke tööd kui suurt seiklust!

Kas oled kuni 18-aastane ja veedad tegusa suve Tallinnas, Harjumaal? Tahaksid suvel töötada ja päris esimese töökogemuse saada? Või sooviksid hoopis soovid sõlmida uusi tutvusi ja leida sõpru?

Siis tule 17. aprillil kindlasti "Suveks tööle 2018" noorte töömessile Viru hotelli!