Kuulutuses on kirjas, et üürile antakse kaubandus- ja toitlustuspind Roosikrantsi tänava ja Pärnu maantee nurgal Tallinnas. “Äripind on suurte vitriinakendega ja eraldi sissepääsuga tänavalt. Hästi tuntud sushibaar Sushi Cat on tegutsenud sellel pinnal üle 9 aasta,” seisab kuulutuses. Sushi Cati näol on tegemist Jaapani-pop stiilis sushibaariga.

Sushi Cati asutaja ja äripinna omanik Evelyn Mikomägi sõnas Publikule, et tema loodud söögikoht on talle armas, ent pereelu kõrvalt ei jõua tema seda pidada. "Viimased kaks aastat oleme sushibaari rentinud välja toredale paarile, kes kohtusid omavahel Sushi Catis klienditeenindaja ja püsikliendi rollis. Kuna perre sündis neil just väike beebi ja nad kolisid soojemasse kliimasse, pole võimalik frantsiisivõtjana restoranipidamist distantsilt jätkata,” selgitas Mikomägi, miks uusi üürikuulutus üles pandi.

“Hetkel me veel ei tea, mis maikuust edasi saab. Oleme valmis rentima välja pinda mõneks muuks äritegevuseks ja kohtume juba erinevate huvilistega. Aga eks südames loodame loomulikult, et ilmuks välja keegi, kes sooviks Sushi Cati edukonseptsiooniga jätkata. Ise me aastase lapse ja muude ettevõtmiste kõrvalt lihtsalt ei jõua, aga aitaks meeleldi kaasa oma teadmiste ja kogemusega,” tõdes Evelyn Mikomägi.

Bitcoini eest saab maksta