”Chasing Trouble” on järjekorras teine Getteri singel, mis ilmub koostöös Universal Musicuga. Esimest singlit “Something Good” saatis edu mitte ainult Eesti, vaid ka Leedu raadiojaamades. Ka uue looga on plaanis kombata lähiriikide muusikaedetabeleid.

Loo autoriteks on Soome eelmise aasta üks edukamaid popheliloojaid Tiina Vainikainen koos noorte produtsentide Tommi Vataneni ja Tuomo Koranderiga ning räägib armastusest, ehk isegi pisut ka keelatud armastusest! Getteri sõnul on väga põnev ja arendav teha koostööd erinevate produtsentidega — see aitab tal ka endas uusi ja seniavastamata külgi leida.

Uus singel viis Getteri ka Ameerikasse jamasid otsima — New York Citys viibides salvestati nii pildi- kui ka videomaterjali, mille tulemusena valmib lähiajal video.

19. aprillil raadiotesse jõudnud ja veel ahjusoe singel ”Chasing Trouble” on tänasest alates kättesaadav ka Spotify´s ja kõikides teistes digikanalites. YouTube’i jõuab lugu maikuus.

Getteri muusikat on digikanalites kuulatud juba üle 20 miljoni korra! Üle 100 000 aktiivse sotsiaalmeediafänni teeb Getterist ka ühe enimjärgitud artisti Eestis.

Kuula singlit “Chasing Trouble” SIIT!