"Mööda Eestit ringi liikudes saan alati vahvat tagasisidet oma tegelaskuju, Uuevariku perenaise Anne-Mai ja teiste Õnne-inimeste kohta. Kusjuures mitte ainult vanematelt inimestelt, ka noored vaatavad," räägib Tabor värske LP veergudel.

Hiljuti sattus Garmen nägema "Õnne 13" vanu osi, mida ETV nüüd uuesti näitab, ja näitlejanna sõnul oli see nii põnev: "Astrid Reinla ja Tõnis Kase dokumentaaldraama algmõte on tabavalt paika pandud, mis on taganud seriaali pikaajalisuse. Teemad, mis tol ajal läbi lapati, olid tõeliselt päevakajalised. Samuti need linnavaated! See on ikka rahvuslik pärand, mitte lihtsalt seriaal. Riigikord ja valitsus võivad vahetuda, aga „Õnne 13” algab laupäeviti täpselt kl 20.30."

"Praegu on Uuevariku talus huvitav aeg. Meil Richard Kattaiga (Hannes Kaljujärv - toim.) on seal minia ja lapselaps, elu läheb aina põnevamaks. Müts maha kõigi kirjutajate ees! Mujal maailmas kirjutatakse seriaale stsenaristide grupis, meil saab sellega hakkama üks inimene. Võttepäevi on kogu ""talurahvale" keeruline klapitada, sest need peavad sobima nii NUKU teatri näitlejate kui ka Vanemuise omadega. "Õnne 13" seltskonnaga on alati tore koos olla!" ütleb Tabor.