Siin on sulle aga veel filme, mille pealkirja väljamõtlemisega on midagi nihu läinud, kuid filmid ise on vaatamist väärt. Ja me ei piirdu vaid sellega - pakume välja ka alternatiivsed pealkirjad.

“Audiitor” (“Accountant”)

Christian Wolff on matemaatikageenius, kelle tõsine autism takistab teiste inimestega suhtlemist. Ta isa treenib temast range treeningrežiimi abil võitluskunstide meistri. Täiskasvanuna saab Christianist kriminaalsete jõukude audiitor. Kui rahandusministeerium ta vastu huvi hakkab tundma, asub ta seaduslikule tööle ühte robootikafirmasse. Peatselt avastab ta firma varadega sooritatud pettuse ning teda asuvad jahtima palgamõrtsukad.

Uus idee pealkirjaks: “The Body Counter”

“Saatuse büroo” (“The Adjustment Bureau”)

Kas me kontrollime ise oma saatust või manipuleerivad meiega nähtamatud jõud? Senatisse teel olev ambitsioonikas poliitik David Norris (Damon) kohtub juhuslikult võluva baleriini Elise Sellasega (Emily Blunt), kellesarnast naist ta oma elus varem näinud pole. Just siis, kui Davidile tundub, et on tüdrukusse armumas, sekkuvad salapärased mehed, kelle eesmärgiks on need kaks lahus hoida. David saab teada, et tegemist on Saatuse Büroo agentidega, kes kasutavad kõiki enda valduses olevaid vahendeid, takistamaks Davidit ja Elise’i kokku jäämast. Ta peab tüdrukust loobuma ja liikuma mööda tema jaoks ettemääratud rada... või riskima kõigega, et olla koos oma armastatuga.

Uus idee pealkirjaks: “Fate Accompli”

“Autod” (“Cars”)

Pikne McQueen on noor ülbe võidusõiduauto, kellele on kuulsus kiiresti pähe hakanud. Ühel päeval satub ta järjekordsele võistlusele rutates aga kiirteelt kõrvale ning jõuab Radikaribi linnakesse, kuhu peab olude sunnil mõneks ajaks pidama jääma. Seal kohtub ta terve rea värvikate kujudega nagu võluv Porsche Sally, salapärase minevikuga vana luksusauto Dok Hudson ning lihtsameelne, roostes puksiir Matu. Elu linnakeses õpetab Piksele, et elus on kõige tähtsam teekond, mitte sihtkoht.

Uus idee pealkirjaks: “Shut Up and Drive”

“Täidesaatev otsus” (“Executive Decision”)

Terroristid on üle võtnud Washingtoni suunduva lennuki ja seda väidetavalt selleks, et kiirendada oma juhi vabaks laskmist. Luuretöötaja David Grant kahtlustab aga midagi hullemat ning veenab sõjaväge lennukit Ameerika õhuruumi mitte laskma. Alustatakse vastumissiooniga, eesmärgiks lennuk terroristide käest vabastada ja ohutuks teha.

Uus idee pealkirjaks: “Sneaks on a Plane”

“John Carter”

John Carter on USA kodusõjast kurnatud endine kapten, kes satub seletamatult Marsile, kus ta leiab end keset tohututes mõõtmetes konflikti planeedi asukate ning lummava printsessi Dejah Thorise vahel. Maailmas, mis on kokkuvarisemise äärel, leiab Carter uuesti endas kaduma läinud inimlikkuse ning mõistab peaegi, et kogu planeedi ning selle asukate kestmajäämine on tema kätes.

Uus idee pealkirjaks: “Mars Attacked”

“007: veidi lohutust” (“Quantum of Solace”)

Armastatud Vesperi poolt reedetud James Bond (Daniel Craig) pingutab, et mitte võtta oma uut missiooni liiga isiklikult. Ülekuulamisel paljastab mr. White (Jesper Christensen), et tema tööandjaks olev salaorganisatsioon on oluliselt laiaulatuslikum, kui keegi oskas ettegi kujutada. Juhuslik niidiots viib Bondi Haiitile, kus ta kohtub ohtliku kaunitari Camille’iga (Olga Kurilenko), kelle eesmärgiks on isiklik veritasu. Camille omakorda juhatab Bondi halastamatu ärimehe Dominic Greene’ini (Mathieu Amalric), kel on salajases organisatsioonis täita väga oluline roll. Greene’i jälgides liigub Bond läbi Austria ja Itaalia Lõuna-Ameerikasse. Jõudes lähemale mehele, kes on süüdi Vesperi saatuses, peab 007 püsima sammu võrra eespool CIA-st, terroristidest ja isegi M-ist, et paljastada Greene’i kurikaval plaan ning peatada tema organisatsioon.

Uus idee pealkirjaks: “He Only Smiles Once”

“Spetsialist” (“The Specialist”)

Stallone kehastab Ray Quicki, CIA kunagist pommieksperti, kes läks erru pärast seda, kui ühe Lõuna-Ameerika narkoparuni vastu korraldatud operatsioon kiskus kiiva ning surma sai üks laps. Kuulnud mehe võimetest, üritab kaunitar May Munro (Sharon Stone) teda veenda tapma inimesed, kes kunagi mõrvasid naise vanemad. Kuigi Ray tahaks Mayd aidata, ei soovi ta oma oskusi enam iial kasutada. Ent kui mängu tuleb üks Ray kunagine kamraad, võtab lugu hoopis ootamatu pöörde…

Uus idee pealkirjaks: “The Detonator”

“Külm linn” (“The Town”)

Bostonis toimub igal aastal üle 300 pangaröövi. Enamus tegijatest pesitseb ühe ruutmiili suuruses rajoonis nimega Charlestown, kus elab rohkem panga- ja soomusautoröövleid kui kuskil mujal USA-s. Üks neist on Doug MacRay (Ben Affleck), kes oleks võinud omal ajal valida teise tee, kuid temast sai professionaalsete pangaröövlite jõugu juht ja aju. Ainsaks perekonnaks on talle ta kamba liikmed, eriti aga Jem (Jeremy Renner), kes, hoolimata oma vägivaldsusest ja plahvatuslikust temperamendist on Dougile justnagu venna eest.

Kõik muutub päeval, mil jõuk võtab järjekordse röövi käigus kaasa pantvangi, pangas töötava Claire Keesey (Rebecca Hall). Saades teada, et tüdruk elab Charlestownis, muutub Jem närviliseks ja tahab asja lähemalt uurida. Teades, milleks Jem võimeline on, otsib Doug võimaliku tunnistaja ise üles, muutes sellega oma elu keerulisemaks, kui ta eales arvatagi osanuks. Esimesest kohtumisest kasvab välja kirglik suhe ning Doug tahab keerata selja nii sellele linnale kui oma senisele elule. Samal ajal, kui FBI agent Frawley (Jon Hamm) neile üha lähemale jõuab ja Jem tema lojaalsuses kahtlema hakkab, saab Doug aru, et pääsemine pole lihtne. Veelgi enam, see võib seada Claire’i otse tulejoonele.

Uus idee pealkirjaks: Robber Soul!

“Trainspotting”

Mark Renton (Ewan McGregor) on noor ilma eriliste väljavaadete ja ambitsioonideta noor mees, kes elab Edinburghi vaesemas linnaosas. Sarnaselt paljudele oma sõpradele on ka Renton heroiinisõltlane, kes armastab uimastite poolt pakutavat leevendust. Sõltuvuse rahastamine pakub põnevust ja väljakutseid, mida muidu oleks elus vähevõitu. Sattunud seadusega taas pahuksisse, otsustab Renton aga uimastitega lõpparve teha. Ta kolib Londonisse, otsib endale töökoha ja korteri ning saavutab isegi midagi meelerahulaadset. Ent siis saabuvad Rentoni ukse taha suure noosiga sõbrad, kes tõmbavad ta tagasi uimastite ja kuritegude maailma.

Uus idee pealkirjaks: “Junkie Business”