“Meil on hea meel, et meile tulid appi sponsorid. Saku Suurhall, Carglass, Estravel, River Island, Elina lähedased ning ka ERR leidis võimaluse seda lavalist numbrit toetada,” sõnas Mart Normet Publikule. “Seega on lavašõu päästetud!”

Normet paljastab ka, et Eurovisioni võistluseks tuleb kleidile projitseerimiseks ka uus graafika. “Arutasime selle graafika läbi ja leidsime, et see peaks olema ikkagi väga suurtest tunnetest laetud. Ta tuleb kindlasti suursugusem ja võimsam. Helilises pildis aga muutub iga kord natukene tänu Elinale endale ja nüüd, kus ta on käinud Ameerikas väga hea ooperilaulu õpetaja juures on ta saanud lisaideid, kuidas täpsemalt vokaali ja laulu mõtet edastada.”

Küsimusele, et kas Elina edetabelites langemise põhjus võib olla draama kleidi ümber vastab Normet kindlalt, et selle põhjuseks on pigem see, et delegatsioon pole käinud mööda Euroopat promoüritustel näitamas mis meil varuks on. "See edetabel muutub kindlasti peale esimest ja teist proovi," lisab mees lõpetuseks.

“Olen õnnelik, et leidus inimesi ja ettevõtteid, kes uskusid "La Forza" etteaste tervikusse ja panid oma õla alla selle realiseerimiseks Eurovisionil Lissabonis,” rõõmustab Elina Nechayeva. “Ühtlasi olen ka väga tänulik meie tiimile, kelle jaoks ei eksisteeri lahendamatuid probleeme," lisab lauljatar. “Kuigi ma tean, et projektsioon ei mõjuta otseselt minu lauluhäält või lavalist sooritust, on see oluline osa kogu lavanumbrist, ilma milleta ei sünni täiuslikku tervikut. Annan endast parima! Ma laulan Eurovisionil meie kõigi eest ja kõigi nimel.”

Eesti delegatsioon lendab Lissaboni laupäeva (28. aprill) varahommikul. Esimene lavaproov toimub juba pühapäeval. Eurovisiooni lauluvõistluse poolfinaalid toimuvad 8. ja 10. mail, finaal 12. mail. Elina Nechayeva astub üles esimeses poolfinaalis üheksandana.