“Beach Grind on esmakordselt kahepäevane, kuna varasemad aastad on näidanud rekordiliselt suurt huviliste arvu,” räägib Kaarel Sein, üks Beach Grindi korraldajatest. “Samuti annab see meile võimaluse tuua Pärnusse rohkem head muusikat ja artiste.”. Korraldajad lubavad, et suvise rannapeo produktsioon saab olema pöörasem kui varasematel aastatel ning suursuguste artistide nimekirja kõrval on oodata ka palju muud põnevat.

Ameerika Ühendriikidest pärit Jauz, kodanikunimega Sam Vogel, on uuekooli bassimuusika üks juhtfiguuridest, kes on esinenud suurimatel elektroonilise muusika festivalidel üle maailma. Kõigest 24-aastane Vogel on end viie tegutsemisaasta jooksul bassimuusika legendide kõrval tõestanud kui mitmekülgne produtsent, kelle tummistes biitides kostub mõjutusi future house’ist dubstepini. „Muusikal ei ole piire,“ ütleb muusik, kes ei soovi end raamidega piiritleda. Paari nädala eest kuulutas Jauz välja koostöö prantsuse produtsent DJ Snake’iga, kes on tuntud üleilmsete superhittide „Turn Down For What“ ja „Lean On“ autorina.

Eestlaste poolt palavalt armastatud Inglismaa produtsent Macky Gee, kes ka talvisel Winter Grindil üles astus, naaseb Beach Grindil teist ja viimast korda sel aastal Eestisse. Muusik, kelle tähelendu on võrreldud Netsky karjääri algusaastatega, on tuntud oskuse poolest sobitada kokku erinevaid žanre. Unikaalse miksimisstiiliga trummi ja bassi artist on siiani välja müünud kõik esinemised Eestis ning lubab, et suvine ülesastumine saab olema eksklusiivne.

Beach Grind 2018 toimub 6.-7. juulil Pärnu rannas, klubis Sunset!