TV3 esitles täna Coca-Cola Plazas uut kodumaist krimiseriaali „Lõks“. Kohal olid peaosatäitjad Ingrid Margus ja Pääru Oja ning ka teised näitlejad, sealhulgas Lydia Rahula, Roman Baskin ja paljud teised. Lisaks "Lõksu" eksklusiivsele seansile avalikustati ka Eliis Pärna uus muusikavideo, sest just see laul kõlab ka sarja tunnusloona. Üheskoos tähistati sarja sündi suure kinopeoga!

Seriaali režissöör on Indrek Simm, stsenarist Alan Adojaan, kes oma avakõnes avaldas tänu just Simmile: "Tänan Indrekut, kes mu leivast saia tegi!" Sarja tunnusmeloodia on loonud Meelis Meri ning laulu esitajaks on "Eesti otsib superstaari" saates osalenud Eliis Pärna.

Just täna õhtul esilinastus ka TV3 eetris uus kodumaine krimiseriaal "Lõks", kus noor mõrvarühma juht Maria, keda kehastab Ingrid Margus ja arvutinohikust Alex, keda kehastab Pääru Oja, on ebaharilik tiim, kelle vastuolulised isikupärad ning vürtsikad vastasseisud aitavad lahendada ka esmapilgul võimatuna tunduvad juhtumid. Mõrvamüsteeriumid ja närvikõdi jõuavad teleekraanile TV3 eetris esmaspäeviti kell 21.30!

Näitlejatest teevad kaasa veel ka Tiina Tauraite, Roman Baskin, Peeter Oja, Tambet Tuisk, Tiit Lilleorg, Erik Vent, Kerli Dello, Hanna Martinson, Ivo Reinok, Lydia Rahula, Krista Lensin, Egon Nuter, Raivo Pass, Keili Sükijainen jpt.