Ühe kõige tuntuma Ämblikmehe vaenlase Venomi rolli asunud Tom Hardy jaoks pole superkangelasefilmid võõrad, kuigi ta pole kehastanud kordagi kangelast. Ta oli viimati näiteks Batmani üks suurimaid vaenlasi Bane "Pimeduse rüütli taastulekus".

Kuna tegu on nö. sünnilooga, siis tõenäoliselt kujutab õudusmärulina reklaamitav film ajakirjanik Eddie Brocki ehk Venomit mitte küll otseselt kangelasena, aga samas mitte ka ainult koletisena ja nagu treiler viitab, siis hakkab ta filmis ühel hetkel võitlema ka mitme sümbioodi abil sündinud Venomi-laadse olendiga.

Põhimõtteliselt eksisteerivad uus Ämblikmees ja ka Venom samas universumis, kuigi "Ämblikmees: Kojutulek" oli osa Marveli filmiuniversumist, kuhu Venom tegelikult ei kuulu, sest vastavat lepet pole Sony ja Marvel omavahel teinud. Kuulujuttude kohaselt teeb filmis pisikese rolli ka Tom Holland Ämblikmehena, kuid see on siiski üsna ebatõenäoline.

Venomit saime kinolinal esmakordselt näha 2007. aasta "Ämblikmehe" kolmandas osas, aga see versioon oli pehmelt öeldes piinlik.

Näitlejatest teevad kaasa veel Michelle Williams, Riz Ahmed, Woody Harrelson, Jenny Slate jpt.

"Venom" linastub 5. oktoobril.