Kõik Miki Hiire fännid saavad nüüdsest olla lemmiktegelase moodi ja samas tähistada LGBT Pride’i tänu Disneylandi poodidesse paisatud uutele vikerkaarevärvilistele kõrvadele, vahendab People!.

Kõrvadele sai nimeks “Miki Hiire vikerkaare armastus”, mis koosneb punasest mütsipõhjast. Mütsi ees on Miki Hiire käed, mis moodustavad südame ning süda ise on vikerkaarevärviline. Samuti on kõrvade triibud vikerkaarest inspireeritud.

Uus kaup tuli äsja müüki, tähistamaks Gei Pride’i kuud, mis toimub juunis. Juunis aga seetõttu, et mälestada 1969. aastal toimunud Stonewalli rahutusi — tänapäevase LGBT-liikumise pöördepunkti.

Disney esindaja sõnas, et kõrvad on eksklusiivselt müügis vaid teemapargis ning maksavad 17 dollarit. “Me pakume laias valikus kaupu inimestele erineva taustaga,” lisas Disneylandi pressiesindaja.

Sotsiaalmeedia on kõrvadest hullumas. Kolmapäeval postitas YouTube’i staar Joey Graceffa endast ja oma kaaslasest miljonitele fännidele Instagramis foto, kus poseerib justnimelt nende kõrvadega.

Eelnevalt on Disney fännid olnud hullud 2017. aastal müüki tulnud roosa kulla tooni Minni Hiire kõrvade järgi, mille maksumuseks on Disney koduleheküljel 25 dollarit.