Filipp Kirkorov sündis 30. aprillil 1967 Bulgaarias, Varnas.

Mees on osalenud aktiivselt ka Eurovisioni lauluvõistlusel. Ta on kirjutanud läbi aastate laulukonkursile mitmeid laule. Mees ise aga esindas Venemaad 1995. aasta Eurovisiooni lauluvõistlusel Dublinis lauluga “Kolõbelnaja dlja vulkana”. Finaalkontserdil sai ta 17 punktiga 17. koha.

1994–2005 oli ta abielus Venemaa estraadikuninganna Alla Pugatšovaga.
Alla Pugatšova eksabikaasa korraldas oma 30. sünnipäeva turnee puhul kontserdi ka Linnahallis. Laulja vallutas tookord saalis kontserti nautinud 4000 inimese südamed. “Tere, Eesti,” hõikas toona lennukist välja tulles pikas mustas mantlis pikkade mustade juuste, kahvatu näo ja värvitud silmadega Kirkorov.

“Ka Tallinna on võimalik sõita isikliku lennukiga, tuua endaga kaasa 80 inimest ja majutada nad teie kõige kallimasse hotelli Olümpia, tuua kaasa kolm treileritäit aparatuuri ja valgustust ning esineda Eesti prestiizhseimas kontsertpaigas linnahallis, kus kõik piletid on ammu läbi müüdud,” rääkis Kirkorov aastal 1997.

Aastal 2004 teatati aga ootamatult, et estraadikuningas lahkub lavalt. “Ta on laval veedetud kahekümne aastaga tõepoolest väsinud ning tegi otsuse puhata minu meelest väga õigel hetkel,” ütles Kirkorovi pressiesindaja Nikolai Stepanov tookord, lisades, et laulja enesetunne on viimasel ajal päris kehv olnud ning tema vererõhk on väga ebastabiilne. Fännide rõõmuks otsustas mees siiski naasta.

Kuid 2010. aastal tabas avalikkust suur šokk — Kirkorov läks “Kuldse grammofoni” tseremoonia ajal närvi ning peksis läbi telerežissööri abilise Marina Jablokova. Mees peksis naist käega näkku, tiris juustest mööda maad ning tagus siis maas lamavat Jablokovat jalgadega, tabades teda veelkord näo piirkonda. Poplaulja vabandas toona avalikult ning teatas, et läheb intsidendi tõttu Iisraeli psühhiaatrilise kliinikusse.

Õnneks on Kirkorov siiski ikka veel fänne oma laulude ja kontsertidega rõõmustanud ja teeb seda ka edaspidi.

Publik soovib Filipp Kirkorovile järgmisteks eluaastateks palju edu, jaksu ning tervist!