Kensingtoni palee jagas sotsiaalmeedias 2011. aastal paarist tehtud vahvat fotot, kus nad sõidavad sinise kabrioletiga. William on sõiduki roolis ja Catherine lehvitab graatsiliselt publikule. Auto on kaunistatud õhupallide, lindikeste ja numbrimärgiga JU5T WED (äsja abiellunud - toim.).

Tähelepanelikud inimesed märkasid, et tähe S asemel oli mingil põhjusel kasutatud numbrit 5. Kuningliku perekonna fännid tegid sellest järelduse, et number näitas planeeritava perekonna suurust.

"Täna seitse aastat tagasi – aitäh toredate õnnesoovide eest Cambridge’i hertsogile ja hertsoginnale pulma-aastapäeva puhul," oli kirjutatud armsale fotole juurde.

Peale pulmi on Kate ja William saanud kolm last: prints George, printsess Charlotte ja prints Louis. Seega koosneb nende perekond nüüd viiest liikmest – nagu pulmafotol ennustati.

"Nende perekond on nüüd valmis," kirjutas kuningliku perekonna biograaf Ingrid Seward ajakirjas People.

Kuningliku paari sõber sõnas anonüümselt, et 36-aastane Kate on pärit kolmelapselisest perest, seega on selline perekonna suurus tema jaoks paras. "Poiss, tüdruk, poiss on samuti väga hea kombinatsioon," lisas ta.