Energeetikaettevõtte Mežregionsojuzenergo kaasomaniku Eldar Osmanovi 22-aastane tütar Lolita Osmanova ja telekommunikatsiooni vallas tegutseva Albert Avdoljani 29-aastane poeg Gaspar Avdoljan abiellusid Los Angeleses asuvas Dolby Theatre’is, kus jagatakse ka Oscareid.

Eelmisel aastal peetud pulmad olid Oscarite jagamise üritusest veelgi suurejoonelisemad, vaid lilleseadete peale kulutati juba pool miljonit dollarit. Pulmas olid viiulimängijad, tantsulised vahenumbrid, uhked tualetid, esinesid superstaarid Lady Gaga ja Jason Derulo. Põrand oli kaetud tähtedega, millele oli kirjutatud pulmakülaliste nimed.

"Seda on raske ette kujutada, kuid kui keegi tahaks sellest pulmast midagi veel suurejoonelisemat korraldada, peaks ta need pidama Marsil," kirjutas üritusest Venemaa veebiväljaanne KP.

Külalisi tervitasid peopaigas rohkelt viiuldajaid.

Selline nägi peosaal välja enne külaliste saabumist, lillede peale kulutati pool miljonit dollarit.
Pruudi sisenemine peopaika oli suursugune vaatemäng!
Just nõnda sammus pruut isa käevangus alatari ette.
Osmanova edev kleit oli disainitud maailmakuulsa disaineri Zuhair Muradi poolt.
Kleit oli suur. Väga suur.
Paar vandus üksteisele truudus selle suursuguse kaare all, mis oli kaetud valgete rooside ja kullaga.
Külaliste kostüümid ja ruumi väljanägemine olid äärmiselt suurejoonelised.
Laed lausa sädelesid.
Kõikide külaliste nimed olid põrandale paigutatud tähtede sees.

Ajaleht The Sun kirjutas, et külalised kuhjati üle hinnaliste kingitustega juba enne tseremoonia algust. Spetsiaalsed ettekandjad tõid külalistele päev enne pulmi kohvreid, mis sarnanesid nende kohvritega, millega toimetatakse kohale Oscari auhinnad.

Kohvrite sees olid kasiino mängumärgid, mida külalised pulmas said kasutada. Samuti oli seal ekraan, mis mängis sõnumit pruutpaarilt. Samuti oli kohvris kuldne CD-plaat, millele olid graveeritud pruudi ja peigmehe nimed.

Paari sisenemisel saali esinesid balletitantsijad, nende saatel tegi pruutpaar ka oma esimese tantsu. Selleks ajaks oli pruut mugavama kostüümi selga pannud.

Sarnaselt muuga oli ka toitlustus väga suurejooneline, näiteks mereande serveeriti sulavatelt jääkamakatelt.
Desserdilaual vuras ringi mängurong.
10-kihiline pulmatort oli kaetud kulla ja suhkrulilledega.
Kirss tordil: Lady Gaga oli pulmas üllatusesineja. Samuti esines peol Jason Derulo, kuulujuttude järgi kulus paaril nende muusikute peale kaks miljonit dollarit.
Üheks õhtujuhiks oli Venemaa armastatud meediapersoon Ksenija Sobtšak, kes tänavu ka Venemaa presidendiks kandideeris. Külalised nägid samuti äärmiselt glamuursed ja Hollywoodile kohased välja.
Paar lahkus pulmast äärmiselt stiilselt.
Pruudi õhtukleit oli peaaegu sama vapustav kui ta pulmakleit.
Pruutpaari nimed olid kirjutatud pea kõikjale.
Pruutpaar elab ka muidu kadestamisväärselt pillavat elu.
Osmanova, kes lõpetas hiljuti maineka Moskva ülikooli, lendab tihti mööda maailma ja laseb endast glamuurseid fotosid teha.
Tüdrukuteõhtul lendas Osmanova eralennukiga Las Vegasesse.