"Olen tähele pannud, et kui mul on kontserdil sõnad ees, siis ega ma neid siiski maha ei laula ja tegelikult on need mul peas. Ja kui sõnad eest ära võtta, siis lähevad need ka momentaalselt meelest ära. Takkaotsa lubasin mais osaleda ühel kontserdil Alexela kontserdimajas, kus ma pean laulma Paul McCartney laule. Okei, no ei pea, aga võiks, sest inimesed ostavad juba pileteid. Ma ei mõelnud kordagi, et ma pean umbes 18 laulu sõnad pähe õppima. Ei tea kuidas, aga pean. Nii palju käsivart ka pole, et kõik spikerdamiseks üles kirjutada. Ma ei jõua luua ka lõputuid seoseid, et kõik sõnad pähe jääksid. Tasub vaid loota, et kellelgi kuulajatest sõnad peas pole," kirjutas Stig mõni nädal enne Paul MacCartney ja biitlite kontseri Anne & stiili kolumnis.

"Laval võib täiesti vabalt kõlada “Yesterday, all my troubles seem so far away, when I saw the tv guide today I held my eggs with mayonaise”. Endal ees selline pilk, et ega keegi aru saanud, mida ma laulan. Eks näis.

Tegelikult võtan seda niimoodi, et on asjad, mis tuleb ära õppida, nagu näiteks, kus ma elan või kuidas pluusinööbid kinni käivad, aga palju muud, näiteks laulu sõnad, võin ju alati ette võtta ja maha lugeda. Sama on Pythagorase teoreemiga. Miks ma pean seda ikkagi peast teadma? Ma ei tea ja siiani ei ole mul seda vaja läinud."

Stigi kontserdi korraldab Ekspress Meedia.

Pileteid saab osta SIIT.