Kohvik-restronis Sfäär aset leidnud jäätiste maitsmisel osalesid teiste hulgas Juss Haasma ja Ann Vilgats tütarde Miia ja Madliga, Getter Jaani, Evelin Võigemast tütre Loviise ja poja Lennartiga, Rauno Märks tütrega, Anu Saagim õetütrega, Reet Roos laste Villemi ja Ingeliga, Siim Nestor tütre Friidaga. Päeva viis läbi kõigi lemmik Karl-Erik Taukar.

Premia juhatuse esimehe Aivar Ausi sõnul oli ühine jäätiste maitsmine üle ootuste meeleolukas ja lõõgastav ettevõtmine. „Mina küll ei tea ühtegi inimest, kellele jäätis ei maitseks. Ei täiskasvanut ega ammugi mitte last. Kui sa ikka jäätist armastad ja sulle korraga pakutakse võimalust maiustada viieteistkümne erineva jäätisega, siis võiski arvata et mõnede jäätisesõprade emotsioonid lendvad lausa laest läbi“.

Premia uudisjäätiste maitsmisel tunnistasid kõige võiksemad jäätisesõbrad oma lemmikuteks Väikse Tomi Küpsisejäätisee. Suuremate jäätisesõprade poolt tunnistati kõige ägedamateks Premia uudisjäätisteks ameerikapärased cookie-dough ja chocolate brownie jäätised, mille populaarsuse puhul sai määravaks ka asjaolu, et mõlemad jäätised on 0,5L taas suletava kaanega topsis.

Evelin Võigemasti lemmik oli Premia vaarikaglasuuriga koorejäätis, sest seal oli hapu ja magus tasakaalus nagu elus ikka olema peab. Anu Saagimi lemmikuks osutus topeltglasuuriga pulgajäätis granaatõuna-vaarikamoosiga, Siim Nestorile meeldis enim troopiline sorbett ja tütar Friidale meeldis Limpa mango-maasika limonaadijää. Rauno Märks teatas, et tema jääb klassikale kindlaks ning eelistas Eesti 100 vanillijäätist. Karl-Erik Taukar andis selle suve hitihoiatuse – tema vaieldamatuks lemmikuks oli Premia chocolate brownie jäätis. Restoran Sfääri peakokk Toomas Läätse lemmik on juba ammusest ajast aga Vana Toomase vanillijäätis.