"Mida aeg edasi, seda selgemaks saab asjaolu, et tegu on kuninglike pulmade ajaloo suurima veaga," hoiatab Markle Jr. "Harry, Meghan ilmselgelt ei ole sinu jaoks õige naine, ta on pinnapealne, rikutud ja ennastimetlev inimene, kes naeruvääristab nii sind kui su perekonna pärandit," iseloomustab mees oma poolõde.

"Lisaks kõigele ei kutsu Meghan pulmapidustustele omaenda perekonda, vaid täiesti võõraid inimesi. Kes teeb nii? Sina ja kuninglik perekond peaksite lõpetama otsekohe selle võltsi muinasjutu enne, kui on liiga hilja," jätkab ta kurjakuulutavalt. "Oleks ju võinud arvata, et säärane sündmus nagu kuninglik pulm ühendab ka üksteisest kaugenenud ja lõhutud perekonna, ent ilmselt oleme me Megi jaoks kõik vaid "kauged sugulased"," lõpetab ta.

Tegu pole Thomas Markle Jri puhul sugugi esimese sõnavõtuga ja ta pole ka ainus, kes Meghani suguvõsast on kuninglike pulmade suhtes kriitiline. Perekonna musta pesu on avalikult pesnud ka Meghani poolõde Samantha ja mitmed näitlejatari lapsepõlvesõbrannad. Kuninglik pruut ise on varasemalt meediale öelnud vaid, et ei suhtle kõnealuste inimestega juba aastaid.

Vaata In Touchi valduses olevat kirja SIIT!