Stallone on Rambot kehastanud neljas filmis, millest viimane osa "Rambo" linastus 2008. aastal.

Tundub, et 10 aastat on piisavalt pikk aeg, et seeriale taaskord elu sisse puhuda, sest filmistuudio Millennium Filmsi asutaja Avi Lerner, kes produtseeris ka Stallone'i "Palgasõdurid", viis "Rambo 5" Cannes'i filmifestivali filmiturule, et leida levitajad ja koostööpartnerid.

Seni viimane osa teenis 50 miljoni dollari suuruse eelarve juures tagasi 113.2 miljonit, mis tähendab, et seeria vastu oli vähemalt toona suur huvi, kuid siinkohal peab arvestama, et viimasest osast on siiski möödas 10 aastat ja "Rambo 5" valmimiseks kuluks veel paar aastat.

Karjääri jooksul "Rocky" filmide eest kolmele Oscarile kandideerinud Sylvester Stallone kirjutab ka ise "Rambo 5" stsenaariumi, mis on hea märk, sest tema lavastatud ja kirjutatud filmid on emajaolt olnud päris head. Praegu pole veel selge, kas Stallone naaseb ka seekord lavastajatooli.

Õnneks ei lähene Millennium Films "Rambo" seeria taaselustamise puhul nii nagu tehti "Rocky" seeria järgedega "Creed" ja "Creed 2", kus Stallone taandus kõrvalossa, et anda teed uuele näitlejale.

Stallone naaseb ka seekord Vietnami sõja veterani John Rambo rolli, kuid nüüd ei võitle ta enam kodumaal, Vietnamis, Afganistanis ega Birmas, vaid hoopis Mehhikos ning tema vastasteks on kurikuulsad narkokartellid.

2016. aastal räägiti ka kogu seeria uuendamisest Stallone'i osaluseta ning film kandis nime "Rambo: New Blood" (seeria esimese osa nimi oli "First Blood"). 2014. aastal plaaniti ka filmi nimega "Rambo: Last Blood" ja hiljem ka teleseriaali, kuid need ideed jäidki ideedeks.

Nüüd aga tundub, et "Rambo 5" on üsna tõenäoline ja kuna Stallone lööb ka seekord kaasa, siis võime rahulikult oodata, mil film ametlikult välja kuulutatakse.

Allikas: Deadline