Publik avaldab Iris Arge-Lepalinnu vastulause täies mahus ja muutmata kujul:

"Olen sunnitud Oleg Grossi poolt minu suhtes tehtud valeväidete tõttu tegema järgmise avalduse: “2010. aastal oli minu töösuhe peatatud, kuna viibisin ametlikult lapsehoolduspuhkusel. Tööle naasesin alles 2013. a sügisel. Oleg Grossi kommentaar on pehmelt öeldes absurdne ning iga vähegi mõtlemisvõimet omav isik peaks mõistma, et Oleg Grossi poolt nimetatud asutuse töötajad ei käi kuskil kellegi nina all töötõendiga vehkimas. Sellised valesüüdistused on taunitavad ning Oleg Grossi poolt kirjeldatud olukorras oleks kindlasti tulnud teavitada vastava institutsiooni sisekontrolli, kes oleks vajadusel algatanud distsiplinaarmenetluse.

Võimalik põhjus, miks Oleg Gross on oma kommentaaris (mille osas ta ilmselgelt oma advokaadilt eelnevalt nõu küsis) korduvalt kibestununa maininud teatud ametiasutust, võib olla selles, et tema vandeadvokaat ei ole üksnes ühes asjas kohtust kaotajana väljunud. Siinkohal ma paraku rohkemat kommenteerida ei saa. Mis puudutab raha küsimist Oleg Grossilt, siis kordan veel: kuna näib, et vähemalt pooled selle artikli kommenteerijaist ei ole omandanud elu jooksul elementaarset lugemisoskust – isa teadis minust ajal, mil olin umbes aasta vanune, otsisin isiklikult oma isa üles 17-aastasena, s.t, et olin seaduse silmis laps siiski.

Ma ei kujuta hetkel ette, et irvitaksin 17-aastase lapse üle nii, nagu Oleg Gross seda toona tegi. Ei küsinud ma siis temalt midagi materiaalset ja ei küsi ka praegu, veel vähem tulevikus. Rõhutan veelkord, et olen teadlik Eesti Vabariigis kehtivatest õigusaktidest ega oma illusioone millegi suhtes. Ilmselgelt sellise kaliibriga ettevõtjal on testament tehtud juba aastakümneid tagasi. Minu sõnum oli mõeldud laiemale avalikkusele ja puudutas kõiki isasid, kes oma lastest ei hooli. Paraku kõige ehtsama näitena sain tuua üksnes omaenda lihase isa. Erinevalt oma isast ei ole mina valede loopija, vaid tegudeinimene. Julged teha, julge tunnistada. Rohkem ei soovi Sinust lugeda ühtki artiklit teemal “kõige parem isa”.

Selle kommentaari olin avalikkusele võlgu, kuna tõin ise teema avalikkuse ette. Rohkem ma kellelegi kommentaare andma ei hakka. Aeg on valida pooled. Kusjuures, Oleg Gross – mõtlesin korra peale Sinu kommentaari, et käime veel ühe korra kohtus, kuid lihtsalt ei viitsi oma aega Sinule raisata. Sinu sõna minu sõna vastu olukord jääks kohtus tulemuseta.”

Loe Oleg Grossi kommentaari, millele Iris vastulause andis SIIT.

Jaga
Kommentaarid