Aquaman (DC) vs. Namor (Marvel). Aquaman võidab tänu appikutsutud vaalale, kes hüppab veest välja ja maandub Namoril. Kuna viimane on selili ega suuda liikuda, kuulutatakse ta kaotajaks.

Elektra (Marvel) vs. Kassnaine (DC). Elektra lõikab läbi Kassnaise piitsa, mille küljes too ehitusjärgus maja tala küljes ripub, teenides võidu. Sellegipoolest jääb Kassnaine ellu, kuna kukub liiva täis prügikonteinerisse.

Flash (DC) vs. Quicksilver (Marvel). Flash võidab tänu oma ülimale kiirusele.

Robin (DC) vs. Jubilee (Marvel). Batmani abiline kasutab oma keepi peibutisena ning seob seejärel Jubilee kinni, võttes duellis võidu.

Hõbesurfar (Marvel) vs. Roheline Latern (DC). Tegelaste laupkokkupõrge päädib tohutu plahvatusega, mis lööb Rohelise Laterna nokauti, kuid Hõbesurfar pääseb kahjustusteta ning võtab võidu.

Thor (Marvel) vs. Kapten Marvel (DC). Viikingite piksejumal võidab nokaudiga tänu sellele, et Kapten Marvel on sunnitud muutuma oma alter egoks Billy’ks ning Thor püüab võluvasara Mjölniriga kinni välgulöögi, mis muudaks ta tagasi superkangelaseks.

Superman (DC) vs. Hulk (Marvel). Pärast hoopidevahetust ning oma lasersilmade sisselülitamist võtab Superman teenitud võidu.

Ämblikmees (Marvel) vs. Superpoiss (DC). Ämblikmees paneb oma paremuse maksma sellega, et mähib vastase ämblikuvõrku ning kostitab teda siis tublisti kõrgepingega.

Batman (DC) vs. Kapten Ameerika (Marvel). Selle matši tulemus jääb ebaselgeks, kuna pärast neljatunnist mõõduvõttu kaotab Kapten Ameerika ootamatu heitveetulva pärast tasakaalu ning Nahkhiiremees ründab teda Batarangiga. Siiski päästab Batman oma vastase kindlast uppumisest, kuid kuna Kapten Ameerika on teadvusetu, on pigem tema kaotajaks.

Wolverine (Marvel) vs. Lobo (DC). Wolverine võidab Lobot vanas heas baarikakluses.

Storm (Marvel) vs. Wonder Woman (DC). Kui Wonder Woman viskab maha Thori võluvasara, et võidelda kokkulepitud viisil, tabab Storm teda mitme välgulöögiga ja saab kirja võidu.