Teema näitlikustamiseks on koreograaf Kristina Raja valinud lavastusse ka 3-aastaseid, sest "lapse suu ei valeta", kui ta oma tarkuseterasid ja armsaid mõtteid täiskasvanutele raha teenimise ja kulutamise kohta jagab.

Lavastuses teevad kaasa teismelised solistid, kelleks on Lotta Tolmats, Rebeka Jaadla ja Karolina Barbara Viks. Nad viivad Eesti noorteni üle maa ühtse sõnumi: ma tahan sulle silma vaadata, kui ma sinuga räägin! Lülita end offline'i ja oleme praeguses hetkes, sest mina olen päriselt olemas.

Sügisel 2018 avas KOIT kultuuriplatvormi noortele, kus on erikülalistena kaasa teinud näiteks sportlane Anna Levandi, multitalent Sandra Ashilevi, näitleja Kaisa Selde, muusik Meisterjaan ja paljud teised.

Tegu on noorsoo olulise tantsuteatri - ja klubiga, mis on teinud lastelavastusi ja performance´id NUKUteatris, Eesti Vabaõhumuuseumis, KUMUs ja Tallinn Fashion Weekil.

Lavastused toimuvad: Tallinnas (6.05), Kärdlas (7.06), Haapsalus (8.06), Rakveres (9.06) ja Tartus (10.06). KOIT on professionaalne tantsuklubi, mis tegeleb sporttantsu ja tantsuteatriga.


2015-2018 on nii Eestis kui ka Euroopas võidetud erinevaid võistluseid ja klubi juhib kahekordne tantsu maailmameistrivõistluste võitja Kristina Raja.