Film on üles ehitatud suhteliselt klassikalise Hollywoodi struktuuri järgi ja ka nagu elus ikka - kord läheb hästi, kord halvasti ja vahepeal saab nalja ka. Huumorit filmis jagub ja mitte sellist labast nagu Hollyoodile kombeks, vaid pigem selline elust enesest pärit absurdihuumor, mis vaatleb seda, kui keegi on sind maha jätnud või kui naeruväärsed võivad olla esimesed kohtumised atraktiivse vastassugupoolega. Amy Schumeri stand-upi stiilis vagiina-nalju nii palju polegi, kuid korra käib teema läbi küll.

"Küll ma olen ilus!" lugu ongi iseenda armastama õppimisest. Kuigi filmi on kritiseeritud kehaimago kuvamise tõttu, siis filmi sisu järgi see küll paika ei pea. See on ühe naise perspektiivist jutustatud lugu nii nagu ta ennast tunneb ja naised ei tunne ennast alati mega-printsessidena, kellele prints valgel bemmil kosja sõidaks. Mõnikord on nii kehv, et hea kui üldse mõne härra tähelepanu saaks.

Film käsitlebki enesehinnangu ja välimuse teemat väga julgelt - ongi need piltilusad kaanetüdrukud, kelle järgi end ilutööstus seab ning iluideaalide võrdkujuks toob ja siis on need tavalised naised, kes vahel kaotavad lootuse, et keegi neis üldse enam midagi ilusat näeb, sest nemad ei anna kaanetüdruku mõõtu välja.

"Küll ma olen ilus!"

Õnneks ei käsitleta ilu ja inetuse teemat negatiivselt - vist võib koomiliseks lugeda klišeed, et ka piltilusad tunnevad ennast vahel koledana, mida siis selles filmis ka mõnel korral demonstreeritakse ning millest peategelane Renee üht-teist uut õpib. Ja muidugi on filmis ka romantika. Tegemist ei ole otseselt romantilise komöödiga, aga sündmuste kulg loob oma positiivse energiaga tee tärkava armastuseni. See on kena teineteise leidmise kaar, mis taaskord põhineb enesehinnangul, enesearmastusel ja eneseleidmisel.

Seda filmi tasuks kindlasti ka härradel vaatama minna, et saada kiirkursus naiste keerukast hingeelust, mis ei ole alati loogiline ega üheselt tõlgendatav. Kindlasti tekib palju uusi perspektiive omavahelisteks vestlusteks ning aruteludeks. Lisaküsimuste korral saab oma kaasa käest aru pärida - kuidas need mõtted ja tunded sul täna on?