“Mangi vihje tuli “Kuuuurijale” tõesti juba mõnda aega tagasi — mul oli ühe loo tarbeks vaja tema astroloogiateemalist kommentaari ja siis eelmisel sügisel minu toimetusega praktikandina liitunud tudeng Sandra ütles, et ärgu me temalt küll võtku, ta pole hea inimene. Siis ma kuulsingi esimest korda, mis Mang oli Sandrale teinud ja hakkasin uurima, et mida kuradit!” kirjeldas Katrin Lust Publikule antud intervjuus eelmisel sügisel alguse saanud sündmuste käiku.

Lustil on enda sõnul hea meel, et lugu avalikuks sai, kuna siis teavad ehk inimesed igasugustest tähetarkadest ja "tšakrameestest" eemale hoida, kuid tal kripeldab siiski hingel “Pealtnägija” lugu, mis Lusti sõnutsi oli tehtud silmnähtavalt kiirustades. “Ma eeldasin neilt suuremat avastust. Olles ise pannud selle loo ootele ja otsides väga paikapidavaid tõendeid, siis tundus, et lugu oli tehtud selleks, et saaks enne hooaja lõppu oma klikid kätte,” sõnas ta.

Katrin lisab ka, et oma sisetunnet usaldades tundub talle, et “Pealtnägija” võis oma loo kiirustades eetrisse anda ka seetõttu, et tema oli oma uurimistööga lõpusirgel. “Mulle tuli täpselt nädal aega tagasi kummaline sõnum anonüümselt numbrilt, kus uuriti, kas olen lugu tegemas. Ja kuigi ma tean, et ajakirjandusmaailm on riukalik ja kõik üritavad teiste lugusid endale saada, siis kuna sõnumi autor väitis end olevat ohvri, vastasin ma muidugi naiivselt, et oleme lugu juba üle poole aasta teinud. Kui ma aga küsisin seejärel, kas inimene oleks nõus minuga oma lugu jagama, ei tulnud enam ühtegi vastust. Seega, ma ei saa sinna midagi parata, et mulle tõesti tundub, et uurijaks oli keegi “Pealtnägija” toimetusest.”

Ometi kinnitab Lust, et postitas noorukese neiuga tehtud intervjuu oma saate kodulehele mitte selle jaoks, et teise ajakirjandussaatega konkureerida, vaid kuna “Pealtnägijas” esinenud naisterahvad oli 30-40-aastased, ent tema assistent kõigest 19-aastane. “"Pealtnägijas" olid varjatud nimed ja näod ja ühel oli isegi parukas pähe tõmmatud, seega müts maha minu assistendi ees, kes omaenda nimega oli nõus avalikkuse ette tulema,” sõnas ta. “Naljakas, et kõik ütlevad, et “Kuuuurija” on jamps ja kollane, aga käitutakse niimoodi, nagu hakkaksin neile kandadele astuma,” naeris ta ning tunnistas, et tal on hea meel, et teda ei saa Igor Mangi karjääri hävitamises süüdistada. "Mina ei lömastaks kedagi selle jaoks, et "Pealtnägijast" või "Radarist" ette jõuda. Ja Igor Mangi teemaga mina rohkem ei tegele."

Vaata Katrin Lusti täispikka intervjuud Igor Mangi ohvriga: