“Oh jah. See, kuidas me üksteisel kõrid läbi närime, on tülgastav. Mangi lugu tänases “Pealtnägijas” on täielik pulli sitt. Neurasteeniliste naiste endi esilekutsutud error kuubis. Juba üle aasta tagasi tahtis üks telesaade seda lollust kajastada, kuid mul oli siis veel võimu selline idiootsus eos lämmatada. “Pealtnägija” ei tee seda isegi lõbusalt mitte, äka äka,” kirjutas Liiv oma öises postituses.

Termin “neurasteeniline” kirjeldab vaimset seisundit, mida iseloomustab ärritus, mis valatakse esimese ettejuhtuva vastutulija peale ja mis lõppeb enamasti kibeda kahetsustundega. Neurasteenilised ärritushood võimenduvad valude, ebameeldivate aistingute ning ebasobiva ravi tõttu — teisisõnu kirjeldab Liiv oma postituses Mangi ohvreid vaimselt ebastabiilsete inimestena.

Tänaseks hommikuks oli postitus kadunud ja Publiku päringu peale sõnas Liiv, et ei soovi teemat pikemalt kommenteerida. Küsimuse peale, miks postitust enam pole ning kas Liiv on oma arvamust sel teemal muutnud, sõnas telemees, et ei jätagi oma postitusi tihtipeale kauemaks üles kui mõneks minutiks. “See on väga tavaline!” kinnitas ta.

“Kuuuurija” autor Katrin Lust kinnitas Publikule, et tõepoolest peitus põhjus, miks Igor Mangi ahistamislugu tema autorisaatesse ei jõudnud, Liiviga peetud vestluses, kus toonane programmidirektor oli teemale pidurit tõmmanud ja manitsenud seda enne eetrisse andmist äärmise põhjalikkusega uurima ja tõendeid koguma. “Loomulikult on Urmas Eerol alati olnud mõju öelda, mis sobib ja mis mitte — tema on ikkagi “Kuuuurija” loonud ja sünnitanud, öelnud, kuidas seda saadet tegema peab,” põhjendas Lust. Arusaamatu sotsiaalmeediapostituse kohta arvas "Kuuuurija" autor aga, et tegu oli lihtsalt keskmisest emotsionaalsema inimese hetkeliste tunnetega.

“Eero on mind alati selles mõttes kahe jalaga maa peal hoidnud, et teinud selgeks, kuidas avaliku arvamuse kohaselt on “Kuuuurija” riukalik saade, mis soovib inimesi hävitada ja ta ütles lihtsalt, et kui ma sellist lugu teen, siis pean arvestama sellega, et hävitan täielikult ühe väga vana mehe karjääri ja seetõttu peavad faktid olema erakordselt vettpidavad. Ja siis me tõmbasime pidurit ja selle asemel, et Sandra lugu juba eelmisel sügisel eetrisse panna, hakkasime koguma näiteid ja siiani töötasime selle kallal,” rääkis Lust ja kinnitas, et ei kavatse teemaga edasi tegeleda. "Mina "Pealtnägija" tuules lugusid ei tee ja sellega rohkem ei tegele. Jumal tänatud, et minu käed on puhtad, mina ei ole Igor Mangi karjääri lõpetanud," sõnas ta.