Kolme aasta eest jaanuaris ilmus LP-s pikk intervjuu Mangiga. Muu hulgas rääkis ta oma abikaasa Küllikesest, kellega selleks ajaks oli koos olnud 25 aastat.

"See ongi väga hea, kui elukaaslane on ka su lähim sõber. Siis olete paljudest inimlikest nõrkustest ja arusaamadest üle," rääkis Mang.

Aga tunded?

"Ega armumine ei tähenda veel, et sa selle inimesega sobid. Noor inimene võib armuda ju igal kevadel, isegi sagedamini. Ilusaid inimesi on ju maailmas palju ja noored tahavad igatpidi alati suhelda. Suhelda meeldib ka mulle, olen sotsiaalne inimene ning naised on mulle alati meeldinud," ütles Mang.

Teie naistelembusest räägitakse tõesti lausa legende, täpsemalt lugu sellest, kuidas te 12 eri tähemärgiga naist järjest ära võlusite. Kas see on tõsi?

"Oli tõesti selline periood mu elus. Olin umbes 21-aastane, kui hakkasin mõtlema, et kellega oma elu siduda ja kuidas leida see õige – noored ju ikka mõtlevad nii. Olin juba selleks ajaks lugenud tähemärkide sobivusest ning otsustasin kohe päris reaalselt ja praktikas järele proovida. Käisin mööda tantsupidusid ja katsetasingi siis, kuidas elu ühe või teise tähemärgiga on ja kujuneb. Mõnega neist suhtlen siiani, oleme küll aastates inimesed, aga siiani on hea meenutada," märkis Mang.

Kas te ütlesite ka naistele, et teil on selline katse parasjagu käimas?

"Ei öelnud, mis siin ikka öelda. Pealegi olid kõik need 12 naist ju viie aasta jooksul ja mõnega pidasin vastu ainult paar kuud, aga mõne teisega käisin paralleelselt ja isegi mitu aastat. Armukesi selle sõna tavalises mõttes pole ma pidanud – minu suhted on hingelis-intellektuaalsed. Mind huvitavad, mis tunded minus tekivad ühe või teise tähemärgi esindajaga suhtlemisel. Kuid kindlasti peavad need olema naised."

Pikemalt saab intervjuud lugeda SIIT!