Tänavusel festivalil astuvad üles gooti- ja alternatiivmetali hiiglane Lacuna Coil (ita), Austraalia metalcore kuningas Parkway Drive, legendaarse repertuaariga I Am Morbid (usa), alistamatult massiivne Crowbar (usa), hämmastavalt ärritav Kurjam ning oma värskeima loomingu toovad publikuni Kosmikud.

Lisaks eelnevatele bändidele saab näha ning kuulda veel järgnevaid tegijaid: In The Woods (nor), Saille (bel), Ajattara (fin), Dying Gorgeous Lies (ger), Blinded Memory (lat), Eversin (ita), Talbot, Must Hunt, Signs Of Execution, Deceitome, Portread, Horror Dance Squad, Mang Ont, Aghor, Intrepid ja Bestia.

Festivali peakorraldaja Kaido Haavandi sõnul võib seniste ettevalmistustega kindlasti rahule jääda. “Viimaste artistide kinnitamine on kui kerge vahefiniš, mille järel algab ürituse tehnilise poole viimistlemine. Bändide lõplik nimekiri paneb heameelest muhelema — Laager meenutab aasta aastalt aina enam märksa suuremate festivalide pakutavat ja huvi meie tegemiste vastu kasvab järjekindlalt ka piiri taga. Kõik märgid vihjavad tänavu rekordilisele külaliste arvule.”

Müstilise Uexküllide aadlisuguvõsa kalmistu ümbruse vallutavad igal suvel tuhanded raskemuusikafännid — nii on see olnud juba 16 aastat. Hard Rock Laagri omanäolist nakatavat võlu kinnitab fakt, et festival on iga aasta järjepidevalt kasvanud. Vaid paarisaja muusikasõbra toel alustanud üritus on ajapikku tuhandete inimeste jaoks suve oodatuimaks tippsündmuseks muutunud.

Hard Rock Laager 2018 piletid on müügil kõigis Piletilevi müügipunktides ning Circle K teenindusjaamades.