Nimelt on Tanneri patenteeritud artistinimi samuti Getter ja ta ei ole rahul, et muusikakuulamise äpis Spotify ning sotsiaalmeedias figureerib veel üks sellenimeline artist. Ameerika kurjad advokaadid ei luba tal enam oma nime all tegutseda.

"Kui ma tulin enda uue singliga välja, siis põhiküsimus mida minult küsiti oli see: “Nonii Getter, uus lugu väljas ja nimeks “Chasing Trouble” räägi, kas oled mõne jamaga hakkama saanud või nüüd lähed neid otsima?” Ega mul nendele küsimustele midagi vastu öelda ei olnud, kuna ma polnud vähemalt enda teada ühegi jamaga hakkama saanud, ega polnud plaan ka neid otsima minna," meenutab Getter.

Lauljatari sõnul koputas talle paari nädala pärast aga pahandused reaalselt uksele: "Kus siis oli kirjas, kas ma võtan endale uue artistinime või lähen kohtusse! Ma põrnitsesin seda kirja tükk aega, ega suutnud oma silmi uskuda! Mõtlesin endamisi, et kuidas on see võimalik, et ma ei saa enda eesnime kasutada artistina! Tuleb välja, et võibolla ei saagi! Nii palju lahtiseid otsi on veel, aga loodan südamest, et kõik saab paari päeva pärast korda ning siis on mul võimalus ka lõpuks teie kõigiga jagada enda muusikavideot loole "Chasing Trouble.” Video on lihtne, igati minulik, vaba ja täis lõbusaid emotsioone!"