"Eks see võtab natukene harjumist, teistmoodi ja harjumatu on olla tagasi Eestis. Portugalis töötas suur tiim ühe asja nimel, nüüd olen ma aga tagasi reaalsuses," sõnas Elina.

Skandaalse euroseelikuga Elinal veel kindlaid plaane ei ole. "See on mul ilusti kodus, ma ei tea mis sellest saab. Võib saata mulle kirju Facebooki, et mida teha 52 ruutmeetri valge kangaga"

Andekale lauljannale on peale Eurovisionit tulnud ka põnevaid koostööpakkumisi, kuid nendest on tema sõnul veel vara rääkida. Kui midagi jõuab paberi peale, siis annab Elina sellest fännidele kohe teada.

Järgmisel aastal Eurovisionile sõitvale artistile soovitab Elina tugevat närvi. "See ei ole lihtne, see ei ole sprint, see on maraton. Peab olema väga tugev närv, väsimusele ei tohi alla anda. Tuleb järgida tervislikke eluviise. Kaks nädalat järjest sellist intervjuude rada käia, esineda, suhelda, see ei ole lihtne. Hommikul vara meigitooli ja õhtul hilja tagasi, vaba aega ei olnud meil üldse. Hea, kui leidsin aega süüa ja vetsus käia," tunnistas ta.

Lavanärvi vastu on Elinal väga kaval nipp, nimelt püüab ta närvi muuta pigem elevuseks. "Et see oleks nagu närv, ainult plussiga."