Laat kestab kella 11.00 - 16.00. Kell 12.00 – 14.00 jagab kohapeal stiilinõu Elektra. Soovijail on võimalik laada ajaks tuua ka üksikuid kleite ilma vahendustasuta müüki.

Lõpukleitide laadalt leiab soodsate hindadega riideid, jalanõusid ja aksessuaare igale suurusele, vanusele ja maitsele. Valikus on nii (vähe)kasutatud kui uued kaubad.

Oma sobivat stiili aitab kella 12.00-14.00 avastada Ilo Mai Küttim ehk Elektra. Lisaks on kõigil võimalik tuua laadapäevaks vahendustasuta üksikuid kleite ja aksessuaare müüki. Selleks tuleb võtta ühendust RiiSaikeliga kas Facebooki, e-kirja või telefoni teel.

Laada eesmärk on pakkuda iga kooliastme lõpetajale kiiret ja taskukohast lahendust lõpupeo riietuse leidmisel, aga ka võimalust oma kauba müügist lisaraha teenida.

„Tulge kõik riisaikledama ehk riidevahetuspidutsema,” kutsub poe üks osanikest Riia Aigro inimesi kaasa lööma.

„Meie kirbuturg lähtub põhimõttest, et lahe kleit on täna sinu, aga homme minu seljas ehk too müüki asjad, mille üle ise uhke oled,” lisab ta.

Kaupluse teine osanik Evelin Niinemaa lubab põnevaid kliendiüritusi ka lähikuudeks: alates lastehommikutest lõpetades bändisärkide müügi ja kontserdiga.

„Kuna RiiSaikel asub avarates endistes trükikoja ruumides, on meil võimalik korraldada poes erinevaid sündmusi, kasvõi tüdrukuteõhtuid ja lahutuspidusid. RiiSaikelis saab lisaks ostlemisele lihtsalt aja maha võtta, kohvi juua ja elust mõnu tunda,” märgib ta.