Beckhamid

David ja Victoria Beckham on kinnitatud külalised. Victoria paotas suud James Cordeni jutusaates: "Jah. Inglismaa on nii elevil. See on ju suurepärane, kas pole? Nad näevad nii õnnelikud välja." Kuulus paar on eelnevalt väisanud ka prints Williami ja Kate Middletoni laulatust.

foto: Scanpix

Vürtistüdrukud

Laupäeval võib aset leida ka pisikene ansambi Spice Girls kokkutulek, sest lisaks Victoriale on kuuldavasti pulma kutsutud ka Emma Bunton ja Geri Horner.

Mel B tegi eelnevalt fännide kulul nalja ja jättis kõigile mulje, et Spice Girls astub kuninglikus pulmas üles.

met Gala 2018 NY set 2

Priyanka Chopra

Esmalt sahistati, et Bollywoodi staar on üks Meghani pruutneitsidest. See kõlakas küll tõele ei vastanud, kuid pulma kavatseb näitleja väisata küll. Chopra rääkis ajakirjale Vogue India, et ta on pulma pärast äärmiselt elevil.

Elton John, David Furnish

Sir Elton John ja David Furnish

Elton John jättis ära kaks Las Vegases toimuma pidanud kontserti, et lennata pulma. Muusiku lähikondlased kinnitavad kõmuportaalile TMZ, et John astub üles kuninglikul pulmapeol. Hetkel pole aga teada, kas mees istub klaveri taha kirikus toimuval tseremoonial või õhtusel vastuvõtul.

Sarja "Suits" näitlejad

Ootuste kohaselt tähistab Meghan abiellu astumist koos oma endiste kolleegidega. Jacina Barrett ja tema abikaasa Gabriel Macht jagasid sotsiaalmeedias pilte Londoni vaatamisväärsustest ning ka Rick Hoffmann õrritas fänne uudisega, et suundub ühele väga erilisele sündmusele. Pulma on oodata ka Patrick Adamsit, kes kehastas teleekraanil Meghani kallimat.

Amal ja George Clooney

Amal Clooney juuksur Miguel Perez sõnas meediale, et Hollywoodi siniverelised ühinevad Windsori lossis toimuvate pidustustega: "Saan kinnitada, et vastutan sel päeval Amali juuste eest."

Ellie Goulding

Ellie Goulding

Laulja, kes 2016 aastal ise printsiga semmis, peaks kuulduste kohaselt olema ka Harry laulatusele kutsutud. Goulding astus seitse aastat tagasi üles prints William ja Cambridge'i hertsoginna pulmapeol.

Cressida Bonas

Cressida Bonas

Olgugi, et Harry ja Cressida läksid lahku juba mitu aastat tagasi, on nende head suhted säilinud ja allikate sõnul pääses modell ka laupäevasesse külaliste nimekirja.