Täna ilmunud Adeele bändi esimene singel “Meredel meri” on pungil suvist energiat. Selle nostalgilised retrorütmid lennutavad kuulaja eestimaistele radadele, tolmustele kodutänavatele ja tuulisele mererannale. “Meredel meri” juhatab sisse kohe-kohe algava suve. Uhiuus bänd soovitabki esiksinglit kuulata siis, kui asute suve mõnusaima osa juurde: kui olete teel suvepuhkusele, sõites linnast maale või mereranda.

Adeele Sepp on sahtlisse lugusid kirjutanud alates 12-aastasest peale. Tema muusikas kohtuvad mahavokilik retro-pop, heakõlalised meloodiad, kaasahaaravad biidid ja kosmiline atmosfäär. See kõik kokku teeb koosluse Adeele.

Bändi kuuluvad lisaks Adeelele peamiselt Viljandi taustaga muusikud: Kaarel Kuusk klahvpillidel, Marvin Mitt elektrikitarril, Jaan-Eerik Aardam akustilisel kitarril, Indrek Mällo basskitarril ja Karl-Markus Kohv löökpillidel. Esiksingli on salvestanud ja viimistlenud José Diogo Neves ja Karl-Elias Teder.

Adeele bändi selle suve ainus avalik kontsert toimub 15. juulil Võrumaal Südamemuusika festivalil, kus antakse oma esimene täispikk kontsert. Seni saab bändi tegemistel silma ja kõrva peal hoida läbi instagrami adeele.sepp, Facebooki @adeelemusic või kasutades hashtagi #adeelemusic, aga ka Youtube’i kanali vahendusel. Peagi on see uus eestikeelne muusika kättesaadav ka Spotifys.