Kui Twitteris jagati Jet Li pilti, ei suutnud paljud uskuda, et see on tema, sest ta näeb niivõrd teistsugune välja. Fännide arvates ei näe ta välja 55-aastane, vaid hoopis 20-30 aastat vanem.

Lapsepõlvest alates wushut treeninud Li terviseprobleemid tulid avalikuks 2013. aastal, kui selgus, et tal on kilpnäärme talitlushäire hüpertüreoos ja ka südamehaigus, mis ei lubanud tal enam märulifilmides füüsiliselt nõudvaid trikke teha, sest ta oleks arsti hinnangul lõpetanud ratastoolis.

Karjääri jooksul filmivõtetelt saadud jala - ja selgroovigastused on hakanud piirama ka Li liikumist ning ta on tunnistanud, et ei suuda enam kaua aega ühe koha peal seista.

Li on küll filmides osalemisest loobunud või pigem trikkide tegemisest hoidunud, aga viimastel aastatel oleme teda siiski näinud sellistes filmides nagu "The Expendables 3", "League of Gods" ja "Gong Shou Dao".

Twitteris jagatud pilt tehti Hongkongis asuva Apple Daily teatel budistlikus templis ning seda külastanud koolilapsed olevat Jet Li'd välimuse pärast vanaisaks nimetanud. Li on pühendunud budist ning see olevat teda aidanud ka haigusega leppimisel.

Allikas: The Hollywood Reporter