Helen Kõpp teatas Publikule oma lapseootusest mullu 14. detsembril, selleks hetkeks oli ta juba neljandat kuud lapseootel ning Heleni sõnul polnud toona tema ja Kalvi-Kalle suhted kuigi head. "Minu vanemad ja kõik mu ümber on ääretult õnnelikud ja toetavad seda, et mul on plaan saada üksikemaks. Mu lähedased on näinud Kalvi-Kallet ja arvavad, et on õige temast eemale hoida," ütles Helen detsembris lapseootusest rääkides. Helen jättis Kalvi-Kalle maha septembrikuus, ent rasedusest sai teada alles hiljem. "Ma jätsin ta maha, sest ma ei talunud enam alandamist ja vaimset terrorit, mis tema poolt kogu aeg tuli," sõnas ta toona.

Helen Kõpp ja Kalvi-Kalle Kruusamäe tõusid Eesti meelelahutusmaailma orbiidile saatest "Prooviabielu", kust teineteist leidsid. "Prooviabielus" katsetas Helen kooselu kolme noormehega, kellest esimene oligi teised osalised koheselt oma karismaatilise iseloomuga varjutanud vabakutseline noortalunik Kalvi-Kalle.

Tulesäde Heleni ja Kalvi-Kalle vahel oli teleekraanide vahendusel ilmselge ning ilmselt ei imestanud ükski televaataja, kui saate finaalis Helen oma südame just Kalvi-Kallele kinkis. Staarpaar tõusis komeedina Eesti kuulsusetaevasse ning neid võis saatejärgselt terve talve ja suve jooksul näha erinevatel pidudel rahvast lõbustamas, jooke valamas ja muud tralli tegemas.

Kui Heleni näol on tegemist aruka magistrandiga, siis Kalvi-Kalle on avalikkuse hambusse jäänud enamasti seaduserikkumistega ning lausa vangimajas viibimisega. Kalvi-Kalle on korduvalt juhiloata autojuhtimisega politseile vahele jäänud ning ka alkoholijoobes olekus rooli keeranud. Kalvi-Kalle on ise perioodilist seadusevastast roolikeeramist vabandanud perekondlike vajadustega, näiteks sõidutab ta oma vanaisa.