Ragnar Klavani esinemise ning Liverpooli ja Real Madridi suure mõõduvõtu 26. mail Kiievi olümpiastaadionilt toovad fännideni Viasat Sport Baltic ja Forum Cinemas nii Tallinnas, Tartus kui Viljandis ning loomulikult tuleb otseülekanne näitamisele HD kvaliteedis ja kommentaatoriteks on legendaarsed Kalev Kruus ja Toomas Vara.

„Suur kinoekraan ning kvaliteetne pilt ja heli loovad parima võimaliku kogemuse, mida väljaspool staadionit on võimalik pakkuda,“ märkis Forum Cinemas programmijuht Tõnis Lõhmus ja lisas, et loomulikult aitavad meeleolu luua ka kogu fännide seltskond ja võimalus nautida snäkke ja karastusjooke nagu ka päriselt staadionil viibides. „Uksed avame hiljemalt kell 21.00 ja kindlasti tasub kohale tulla varakult, sest 20.45 astuvad Scape saalis lahingusse Eesti ühed parimad FIFA 18 mängurid, et selgitada välja, kas virtuaalmaailmas on kõvem Real Madrid või Liverpool. Ilmselt on oodata päris mänguga võrdväärselt põnevat matši!“

Kõik ülekanded on Tallinna, Tartu ja Viljandi kinode suurimates saalides. Tallinnas eriti kvaliteetse pildi ja heliga Scape saalis.