Tänaseks välja kuulutatud artistide seast on üheks peaesinejaks Inglismaalt tulev reivmuusika kuldaegade vaimus helisid loov Lone.
Peosarja Club Felicity kureeritaval õhtul esineb värske ja kiidetud kontseptroonika artist Dasychira, kes on pärit Lõuna-Aafrika Vabariigist. Samal laval esineb ka USAst saabuv eksperimentaalse elektroonikaga tegelev MD James.

Tallinna plaadifirma Serious Serious toel saabuvad Sõrule müraartist Kisling Viinist ja briti tõusev helikunstnik Jacob Samuel.
Eesti plaadifirma Porridge Bullet, kes on ka Kalana Saundi korraldamise taga, toob kohala briti Jimmy Winklesi ja Rootsi-Inglismaa tandemi Tapes & Ann. Mõlemate nimetatute muusikat on Porridge Bullet ka plaatidel välja andnud.

Kalana Saund 2018 kavale annavad mõistagi suure panuse värske mõtlemisega Eesti artistid ja DJd. Live-esinejatest on praeguseks välja hüütud Lu:k, Ajukaja & Nikolajev, Joel Tammik, Benzokai, Blasfemen, Cubus Larvik, dgr Dbblmn & Kuup, Kitchen Brothers, metabora x a.alexa, Rabimilia, TTAN, m.m.rty, Ollus, Shift Tides, Tsantser, Rene Köster, Thing, Lootus ja Trans Germanium Express.

Üles astub Eestist pärit, kuid hetkel Suurbritannias resideeruv elektro-artist Regret ja Ühendriikides elav house-muusikat viljelev Mustad Noodid.

DJdest on Kalana Saundi kavast teatavaks tehtud duo Orav & Drummie, kes mängivad plaate kaheksa tundi järjest, Heivi S, Indrek Tammeveski, JFL, N8, Eiki Nestor, Lill Slim, Katja Adrikova, East & West, Haigla peo vedajad Ats, Kris ja Jan, Madis Nestor, Mari-Anna Miller, DJ Quest, Sander Varusk ja Villu Kraan.

Kolmandat suve toimuv Kalana Saund kestab sel aastal neli päeva. Alustatakse neljapäeval 26. juulil hoovõtupäevaga Sõru sadama paadikuuris ja festivalile paneb punkti maandumisõhtuga kaunil mererannal, mille täpne toimumiskoht tehakse teatavaks alles festivali ajal.

Kalana Saundi korraldajad on plaadifirma Porridge Bullet pidajad, DJd ja muusikaajakirjanikud Raul Saaremets ja Siim Nestor.

Festivali passe kaheks või kolmeks päevaks müüakse Ticketeris. Pileteid üheks õhtuks müüakse vaid festivaliväravas. Poolsalajane maandumisõhtu on osalejatele tasuta.

Järgmise koguse esinejaid teeb Kalana Saund teatavaks juunikuus.