"Spawn 2" oli töös juba 1998. aastast saadik ning see oleks keskendunud detektiividele Sam ja Twitch. Õnneks või kahjuks ei saanud sellest ideest asja. 2007. aastal andis McFarlane teada, et "Spawni" uusversiooni jaoks on raha leitud ning film linastub 2008. aastal. Ka see plaan ei läinud läbi.

2009. aastal andis McFarlane teada, et kirjutab uut stsenaariumit ning sellest saab R-reitinguga õudusfilm. 2016. aastal selgus, et stsenaarium on lõpuks valmis ning otsitakse näitlejaid ja rahastust.

Deadline andis eile teada, et 2004. aasta biograafilise filmi "Ray" eest parima meespeaosa Oscari võitnud ja samal aastal linastunud Michael Manni "Collateral" eest parima meeskõrvalosa Oscarile kandideerinud Jamie Foxx ("Baby Driver", "White House Down", "Django Unchained","Miami Vice") hakkab kehastama põrgust deemonlike võimetega pääsenud Al Newmanit, kelle alter ego ongi Spawn, kes võitleb linna kõntsa ja põrgust pärit sigitistega.

"Spawn" valmib McFarlane'i ja ka ülimalt edukate õudusfilmide tootja Blumhouse käe all. Režissöör on Todd McFarlane ise, aga see tundub kõik väga sobilik, sest ta kirjutas stsenaariumi omaenda koomiksitegelase põhjal. R-reitinguga superkangelase filmi eelarveks kujuneb umbes 10-12 miljonit dollarit.

Filmi linastusaeg pole veel teada.

1997. aasta versiooni treiler.