Briti kõmupress on nädalaid pead murdnud, kuhu kadus ELIZABETH HURLEY sale taljejoon. Nüüd kinnitab modell-näitlejatar isiklikult, et ta ootab last.

“Elizabeth Hurleyl on heameel teatada, et ta saab aprillis lapse. Lapse isa on filmiprodutsent Stephen Bing,» teatab Hurley oma esindaja kaudu. Hurley Londoni kodu ümbrus on viimastel nädalatel üks Londoni kuumimaid paiku. Häirimatult kodust väljuda Hurley ei saa, kuid see ei paista teda segavatki. «Tunnen end suurepäraselt,» teatas kolmandat kuud lapseootel Hurley mõni nädal tagasi teda kodutrepil tervitavale piltnikeparvele.
Sündmused, mis veel sündimata ilmakodaniku ümber keerlevad, on aga veidi vähem rõõmustavad. Nimelt läks Hurley lapsukese isast juba mitme nädala eest lahku. See seletab ehk ka tema soojenevaid suhteid ekskallima Hugh Grantiga, kes käib koos Hurleyga arstide juures ja aitab osta kõike vajalikku, et muuta Hurley «poissmehekodu» mugavaks pereelamuks.

Mees lõi vedelaks
Kurjad keeled räägivad, et Hurley ja Bing läksid lahku just nimelt Hurley ootamatu rasestumise pärast. Enne seda oli nende suhe roosiline ning omavahel räägiti isegi pulmadest, mis oleks võinud toimuda juba detsembris. Siis aga plahvatas pomm — Hurley avastas, et ootab last. Selle asemel, et tulevase ema kätt hoida ja temaga koos rõõmustada, nõudis püstirikas produtsent, et ta teeks aborti. Kui Hurley keeldus, pistis mees putku, jättes õnnistatud olukorras naise saatuse hooleks. Hurley sõbrad nimetavadki teda juba tagaselja Bing Ladeniks.
Ent mõistagi ei heida Hurley meelt — raha on tal lapse üleskasvatamiseks endalgi küllalt, samuti kubiseb tema tutvusringkond korralikest meestest, kes võivad lapsele vajadusel isa asendada.

Huvitav segadus
Kindlaim asendusisa näib olevat Hurley kõige kauaaegsem elukaaslane Hugh Grant, kellest ta möödunud aastal suure skandaaliga lahku läks. Grant on viimastel nädalatel Hurley juures sage külaline. Kuuldavasti on Hurley teinud Grantile ettepaneku hakata lapse ristiisaks, mille mees on rõõmu- ja tänutundega vastu võtnud. Vastutasuks on Hurley lubanud lapsele tema järgi nime panna — tulekul on nimelt poisslaps.
Grantil ja Hurleyl on sõpru, kes loodavad, et lapseootus soojendab uuesti üles nende kaotsiläinud armastuse. Oli ju ühiste laste puudumine üks nende lahkumineku põhjuseid.