Lauljatar KADI TOOM ja tuntud muusikaprodutsent GLEN PILVRE on juba mõnda aega õnnelik paar. Seni on nad seda fakti kiivalt varjanud.

Edukas lauljatar Kadi Toom (21) on avalikkuse ees figureerinud juba mitmeid aastaid. Kuid tõeliselt säravana sööbis ta inimeste mällu alles selle aasta Eesti eurolaulu eelvoorus. Kui Kadi uut stiili on lihvinud stilist ja lavalise liikumise pannud paika koreograaf, siis produtsent Glen Pilvre (33) on toonud neiu silmadesse enneolematu sära.

Ühised poeskäigud

Kuluaarides hakati Pilvre ja Toomi suhtest sosistama juba läinud aasta suvel, mil paar aina sagedamini avalikel üritustel koos liikus. Peagi nähti neid kahekesi hilisõhtul kaubahallides ühist näksimist valimas ja seejärel romantiliselt Kadi Mazda rodsterisse istumas.

Pilvre väitis toona kaljukindlalt, et Kadiga koos poes käimine ei tähenda veel suhet ega ühiseid sisseoste. «Paariks meid pidada ei saa,» oli Glen lakooniline.

Ent kus suitsu, seal tuld.

«Nende suhe arenes plaaditegemise käigus,» kõneleb üks muusikaringkondades «kodus» olev inimene. «Pilvre ja Pajusaar tegid oma stuudios seda sügisel ilmunud Kadi Toomi duubelplaati fenomenaalselt kaua! Umbes poolteist aastat. Selge, et oma armsama plaati lihvitakse tavalisest kauem. Ninapidi koos olles tuli ka armumine,» lisab tundmatuks jääda sooviv muusik.

Kadi ajas suhte karile?

Ajal, mil Glen Kadiga aktiivsemalt suhtlema hakkas, elas ta Kroonika andmetel koos tollase naissõbra Helen Rebasega. Üks nende lähedane tuttav mainib, et just Kadi oli see, kes Heleni ja Gleni lahku ajas. Helen Rebane jääb liiva jooksnud suhtest rääkides napisõnaliseks. «Ei saa just öelda, et läksime Gleniga Kadi pärast lahku. Me lihtsalt kasvasime lahku,» ütleb Rebane.

Kui Kroonika Pilvrelt möödunud aastal päris, mida arvab elukaaslane tema ja Kadi lähedastest töösuhetest, sõnas mees, et inimesed on ju alati ja kõiges vabad.

Ka Glen ütleb, et teda ja Helenit pole Kadi otseselt lahku ajanud, kuna suhte lõppemises olevat alati palju faktoreid.

Väga-väga-väga hea sõber

«See on tegelikult juba vana teema,» poetab Kadi Toom ega soovi nende suhtel pikemalt peatuda. Ka varasemates intervjuudes on lauljatar Pilvre-teemat vältinud. Talle meeldib hoopis rohkem rääkida oma taksikoerast Tipsist.

Siiski on Kadi tunnistanud, et Glen on tema «väga-väga-väga hea sõber ja koostööpartner».

Kuid miks on Kadi siiski nii kidakeelne? Kas on selle põhjuseks tõik, et kolm aastat tagasi reklaamis ta oma esimest suurt armusuhet Ameerika muusiku Mac McFalliga, kuigi õige pea läks paar lahku? Eestisse õnne otsima tulnud noor muusik ei suutnud nimelt jätta silma heitmata ka paljudele teistele eestlannadele.

«See oli mul üldse esimene armastus. Järeldusi tegin üpriski palju. Sain kogemuse ja oskan nüüd tehtud vigu vältida,» ütles Toom tagantjärele enda ja McFalli suhte kohta.

Pulmaplaane ei pea

«Ma ei saa salata, et ta on minus äratanud huvi paljude asjade, näiteks autode vastu,» on Kadi Gleni kohta öelnud. Muu hulgas on nad koos ka Pärnu lähedal kiiruskatsetel käinud.

Möödunud aastal püüdis Kadi pilke lahtise katusega punase Mazda MX 5 roolis. Kroonika andmetel on Kadi auto liisitud Pilvre ja Priit Pajusaare ühisfirma kaudu. Kadi ise on auto kohta jaganud lahkuminevaid kommentaare. Kroonikale tunnistas noor autohuviline, et liisis masina ise, kuid SL Õhtulehele lausus ta hiljuti, et ei soovi pilkupüüdva auto ostjat avalikustada. «See pole kellegi asi,» mainis lauljatar.

«Auto on liisitud tõepoolest meie firmale. Vahel sõidan sellega mina, vahel Kadi,» ei loo Pilvre autoostust müsteeriumi.

Praegu elab Kadi aeg-ajalt Gleni pool Mustamäe korteris, kus paar ka ühise maitse järgi remondi tegi.

«Pulmadeks me igatahes ei valmistu,» hakkab Pilvre naerma, kui pärida, kas armunud on abieluranda purjetamas. «Kuid meil pole ka midagi varjata!»