ELISABET TAMM ja tema meditsiinivallas tegutsev elukaaslane ootavad oma esimest ühist last.

Elisabet Tamm (27) on järgmine Linnateatri näitlejatest, kes peagi mõneks ajaks lavalauad hülgab. Tamm ja tema meditsiinivallas tegutsev elukaaslane ootavad oma esimest ühist last. Kena sündmus tõstab paari kuu pärast vanaema seisusse Elisabeti ema, Draamateatri näitleja Mari Lille (57).

Linnateater võib peagi avada oma lastesõime. Alustasid Liina Olmaru ja Indrek Sammul, kes lapsendasid aasta tagasi pisikese poisi. Novembris said poja Külli Teetamm ja Andero Ermel. Peanäitejuht Elmo Nüganen küll muretses, et peagi pole ühtki naisnäitlejat lavale panna, aga sai ka ise juunis abikaasa Anne Reemanniga kolmanda tütre. Juulis sai tütre isaks Andres Raag, aga see rõõmus sündmus ei löönud auku teatri näitlejannade rivisse — Raagi elukaaslane töötab Tallinna Kaubamajas.

Elisabet Tamm mängis peaosa lavastuses «Tõestus», mille eest teenis ka Kristallkingakese preemia. «Tõestus» on küll mängukavast maas, kuid mitte Tamme lapseootuse, vaid saali remontimineku tõttu. Tamm oma lapseootusel peatuda ei soovi.