DAVID ja VICTORIA BECKHAM kaaluvad tõsiselt lahkuminekut, hoolimata sellest, et perre on sündimas kolmas laps.

Kuigi Beckhamite PR-osakond väljastab regulaarselt teateid nende vankumatust liidust, räägivad kurjad keeled, et Victoria (30) pole Davidile (29) abieluväliseid armuafääre kaugeltki andeks andnud. Paari suhted on nii sassis, et viimasel ajal näeb neid koos vaid avalikkuse ees. Victoria nimetab Davidit «edevaks ja ülbeks jobuks, kes on ühtviisi saamatu nii jalgpalliväljakul kui ka abielus».

«Victoria vihkab Davidi juures kõike: tema välimust, tema tätoveeringuid, seda, kuidas ta kogu aeg vannub ja kirub,» pajatab nimetu allikas. «Victoria peab end kõrgestisündinuks. Ta räägib kõigile, et abiellus Essexi jobuga, kes on kaotanud reaalsustaju.»

Davidi sõbrad on mehe pärast mures. Nad kardavad, et pereprobleemid hakkavad mõjutama tema saavutusi jalgpalliväljakul. «David on kogu aeg vihane,» räägib üks. «Ta süüdistab kõiki peale iseenda.»

Õhuloss Madridis

Mõni nädal tagasi teatasid David ja Victoria, et ootavad kolmandat last, kelle kavatsevad ilmale tuua Hispaanias. Paar soetas endale Madridi maja, kuhu Victoria koos poegade Brooklyni ja Romeoga kohemaid sisse kolis. Nüüd selgub, et Victoria lendab Londoni vahet nii tihti kui võimalik, sest ta ei suuda oma mehega sama katuse all elada. Paar suhtleb põhiliselt telefoni teel.

«Nad aina tülitsevad,» räägib üks asjasse pühendatu. «Victoria ähvardab, et ei anna Davidile kunagi armulugu Rebecca Loosiga andeks. Hiljuti karjus ta ühes telefonikõnes: «Ma pole sind kunagi petnud! Sa tegid mind naerualuseks ja nüüd ma teen, mida tahan!»»

Paar korda on David ja Victoria viimaste nädalate jooksul ka kaamerate ette jäänud. Pealtnäha paistab kõik korras olevat — kui välja arvata Victoria morn ilme. «Nad on koos ainult siis, kui on vaja midagi promoda,» teab üks lähikondlane. «Tegelikult ei leia nad enam üheski asjas üksmeelt. Nad ainult kaklevad.»

Elab lennukites

Victoria sõbrad on mures tema tervise pärast — eriti nüüd, kui ta ootab last. Kuigi loodeti tütart, teatasid arstid hiljaaegu, et tulemas on jälle poeg. «Arstidele ei meeldi, et ta nii palju Madridi ja Londoni vahet lendab,» räägib üks sõber. «Aga Victoria ütleb, et ta ei suuda Davidiga koos olla ja peab võimalikult palju kodus käima. Victoria leiab, et David on ülbeks ja edevaks muutunud. Tema meelest on mehel tekkinud «jalgpallijobu kõnnak», ja ta ei või silmaotsaski näha tema tätoveeringuid.»

Paari sõnavahetused on nii tulised, et lõpevad tihti Victoria pisaratega. «Viimasel ajal helistab David koju ja palub telefonitoru kohe poegadele anda,» räägib üks nimetu allikas. «Nad isegi ei tervita teineteist. David sattus raevu, kui Victoria talle ütles, et temast pole enam asja ei jalgpalliväljakul ega abielus.»

Abielukriisi aastapäev

Beckhamite abielu särav fassaad hakkas mõranema aasta eest. Möödunud septembris pildistati Davidit esimest korda koos assistent Rebecca Loosiga ööklubis. Victoria oli samal ajal Londonis ja püüdis oma lauljakarjäärile jalgu alla saada. Nädal hiljem viis David Rebecca voodisse. Aprillis otsustas Rebecca oma loo maailmale teatavaks teha. Samal ajal ilmus välja teinegi jalgpallitähe voodit külastanud kaunitar — Sarah Marbeck.

Beckhamid on sestsaadik püüdnud jätta muljet, justkui oleks kõik kõige paremas korras. Kuid nende suhe — ja ka mulje neist — on kõvasti kannatada saanud.

Victoriale teeb kõige suuremat muret imagot tabanud häving: Beckhami bränd on lõppude lõpuks nende rikkuse alus. «Just sellepärast on ta siiamaani halva mängu juurde head nägu teinud,» räägib üks asjasse pühendatu. «Kui nad nüüd tõesti lahku lähevad, on pidu läbi.»