BRITNEY SPEARS pole enam laps... ja kui keegi väidab, et ta pole veel ka naine, siis abielunaine on ta nüüd küll.

Ta on isegi kahekordne abielunaine: Britney (22) läks üheksa kuu jooksul teist korda mehele, sedapuhku töötule tantsijale Kevin Federline’ile (26). Paar naitus Los Angeleses pere ja lähedaste juuresolekul. Pulmakorraldamine käis sellise saladuseloori varjus, et isegi Britney ema sai äkilisest abiellumisest teada alles eelmisel päeval. Tema teada kavandas tütar hiigelpulmi ju novembrisse.

Viieminutiline laulatustseremoonia peeti Federline’ile ülikonna disaininud mehe tagasihoidlikus majakeses. Spears kandis Monique L’Huillieri valget õlapaelteta kleiti, loori ja pop-printsessile kohast krooni. Pruudikimp koosnes valgetest ja roosadest roosidest. Tema viiel pruutneitsil ja ühel aupruutneitsil olid seljas veinpunased kleidid ja käes punased roosid.

Noorpaar pistis teineteisele sõrme plaatinasõrmused ning asus tantsu lööma — kahjuks küll mitte Britney tunnuslugude Oops, I Did It Again või Baby One More Time saatel. Ei, pulmavalssi keerutati hoopiski The Journey hiti City By The Bay järgi.

Abiellumisega ei olda veel ühel pool: oktoobris kavatseb paar ka sõpradele pulmapeo korraldada.

Britneyle on see teine abielu… kui esimest käiku altari ette üldse abiellumiseks nimetada saab. 2. jaanuaril abiellus ebakaines olekus lauljatar lapsepõlvesõbra Jason Alexanderiga. 5. jaanuariks oli abielu tühistatud ja Britney koduaresti pandud. Kolm kuud hiljem armus Britney Kevin Federline’i.

Esimene abielu on see ka Federline’ile, kuid temal on ette näidata kaks last ekskallima Shar Jacksoniga. Neist noorim sündis juulis, kui pereisa kihlumisest uue naisega oli möödunud kuu aega.