DAVID BECKHAM jätkab erootilisi vallutusi. Tema värskeim armuke paljastas hiljaaegu oma loo Briti kõmulehtedele.

David Beckhami (29) truudusetuse saaga on saanud uue peatüki. 22aastane iluterapeut Danielle Heath väidab, et on Beckhamiga tolle lapseootel naise Victoria (30) selja taga seksinud.

Danielle oli Victoria sõbranna, kes hoolitses nii Victoria kui ka Davidi kaubandusliku välimuse eest. Tema teenuste hulka kuulusid muu hulgas ihukarvade eemaldamine ja protseduurid pruunistuskreemiga.

Nagu sõbrannad

Danielle’i esimene kokkupuude Beckhamitega oli märtsis, kui Victoria läks naise sõbrannale kuuluvasse Essexi ilusalongi. «Victoria tuli solaariumisse ja kiitis minu päevitust,» räägib ta. «Ma ei suutnud uskuda, et ta on nii sõbralik. Rääkisin talle oma päevitussüsteemist ja ütlesin, et minu salong on üle tee. Andsin talle oma numbri, kuid ei lootnud, et ta helistab.»

Victoria helistas juba järgmisel päeval ning palus näonahahooldust. «Ta pani järgmiseks päevaks aja. Rääkisime ilutoimingutest. Järgmiseks nädalaks pani ta juba karvade vahatamise aja. Ma ei suutnud seda uskuda. Minu ees seisis Inglismaa kuulsaim naine ja kohtles mind nagu usaldusväärset sõbrannat. Olin meelitatud.»

Peagi saatis Victoria oma lapsehoidja testima Danielle’i päevitussüsteemi. Lapsehoidja kiitis selle heaks ja kutsus Danielle’i Beckhamite koju Hertfordshire’i ehk Beckinghami paleesse, et ka Victoria saaks protseduuri proovida.

Päevitusseansid Beckinghami palees

Samal nädalavahetusel puhkes Beckhami-skandaal — kõmulehtedes ilmus Davidi assistendi Rebecca Loosi lugu. Danielle ei teadnud, kas pidada kokkuleppest kinni või mitte. Ta otsustas siiski minna, ning leidis eest tohutult õnnelikud ja rahulolevad Beckhamid. «Nad said ülihästi läbi. Muudkui suudlesid ja kallistasid,» imestab ta. «Kõik oli nii rahulik, nagu polekski midagi valesti.»

See oli Danielle’i esimene kohtumine Davidiga. «Ta ei jätnud mulle mingit muljet. Aga ma panin tähele, et kui ta minuga rääkis, vaatas ta mulle sügavalt silma,» meenutab naine.

Järgnevate nädalate jooksul sai Danielle’ist Beckhamite pool sage külaline. Mais, kui Victoria oli Peruus heategevusüritusel, lasi David ühel oma töötajal Danielle’ile helistada ning ta vahatama ja pruunistuskreemi peale kandma kutsuda.

«Kui saabusin, oli David just oma poja Brooklyni koolist koju toonud. Ta jättis lapse hoidja hoolde ja me jäime kahekesi. Küsisin, mida ta vahatada soovib, arvates, et küllap rinda või selga, kuid ta osutas sõrmega allapoole, öeldes: «Kubet.» Minult pole kunagi seda teenust küsitud. Ütlesin, et seda peab tegema enne päevituskreemi pealekandmist, muidu võtab see päevituse maha. Lõpuks ta otsustas, et ikkagi ei taha vahatamist.»

Beckham viis naise teisele korrusele ja võttis end pükste väele.

Peagi märkas Danielle, et David on flirtimistujus. «Ta tegi muudkui komplimente minu salenemise kohta,» räägib ta. «Ja küsis, kas mul sõber on. Ütlesin, et läksin just kellestki lahku. «Kõigel on põhjus,» ütles ta.»

Kohtumine Madridis

Danielle ei suutnud uskuda, et David püüab talle läheneda. «Pealegi pidasin ma Victoriat oma sõbrannaks. Kui sellest hiljem oma sõbrale rääkisin, ütles ta: «Sa meeldid Davidile.» Aga ma ei teadnud, mida arvata.»

Augusti lõpus käis Danielle Beckhamite pool Madridis. «Olin nende lapsehoidjaga sõbrunenud, otsustasime Barcelonasse puhkama minna. David ja Victoria kutsusid meid puhkuse lõpuks enda poole Madridi,» räägib Danielle.

Tüdrukud läksidki — kuid kolmandat kuud lapseootel Victoria oli sel ajal kodus Inglismaal poeg Romeo sünnipäeva korraldamas. David pidi järgmisel päeval talle järele sõitma.

Danielle läks linna peale šoppama. Kui ta tagasi Beckhamite villasse jõudis, olid inimesed minema saadetud. David kutsus naise basseini äärde päevitama.

«See oli päev pärast seda, kui nad teatasid, et ootavad kolmandat last,» jutustab Danielle. «Ajasime lamamistoolidel juttu, kui David küsis: «Ega sind ei sega, kui ma pükste väel päevitan?» Mida selle peale kosta? Siis küsis ta, kas ma olen jälle alla võtnud. Ütlesin, et tahaksin veel paarist kilost lahti saada. «Usalda mind, sul pole seda vaja. Sa näed hea välja. Usu mind,» ütles ta.»

Mängud kehavõiga

«Märkasin, et Davidil on erektsioon. Ta tegi ettepaneku õhtul välja minna. «Sa võid ju homme koju sõita,» pakkus ta. Ütlesin, et ei tea, kas Victoriale selline asi meeldib. «Küll ma temaga hakkama saan,» vastas David. Ma ei tahtnud selles olukorras olla — olime ju Victoriaga sõbrad. Ütlesin talle, et ta on abielus ja kahe lapse isa. Selle peale ei öelnud ta midagi.»

Danielle järgnes Davidile teisele korrusele. «Istusime sohva peal. Hakkasime kirglikult suudlema. «Ma tahan sind maitsta,» ütles ta,» kirjeldab Danielle suuseksiga kulmineerunud järgnevaid sündmusi.

«Kumbki meist ei saanud orgasmi. Ma mängisin temaga natuke ja avastasin, et munandid olid paljaks aetud. Ja päris suur on tal — tubli 20 sentimeetrit,» räägib Danielle. «Küsisin, mida Victoria sellest arvab, ja kas ta ei tunne end süüdlasena. Ta ütles: «Tunnen küll.» Ta nägi ka süüdlaslik välja, kuid ei suutnud end peatada.»

Davidi ja Danielle’i mängud katkesid alles siis, kui alt hakkas kostma hääli — turvamehed olid majja saabunud. Danielle läks külalistetuppa duši alla. Hiljem tuli David tema tuppa ja nad viskusid taas teineteise käte vahele.

«Ma lamasin voodis ja ta määris mind Body Shopi kehavõiga,» räägib Danielle. Kuigi tõelise seksini nad ei jõudnud, jäid Danielle’ile magusad mälestused. «David on väga tähelepanelik,» ütleb ta. «Talle meeldis suudelda ja kallistada ning meeldis see, kui ma talle samaga vastasin. Tal oli nagu lähedusepuudus.»

Tahtis raha

Ajalehe The Sun andmeil võttis Danielle kõigepealt ühendust Beckhamite agentidega ning nõudis vaikimise eest raha. Kaks nädalat hiljem helistas David ja küsis: «Millest sa räägid? Mitte midagi ei ole ju juhtunud.»

Beckhamid on oma advokaatidega nõu pidanud ning teatavad, et naine valetab. «Oleme surmani tüdinud inimestest, kes püüavad meid rikastumise eesmärgil ära kasutada. Eriti häiriv on see selletõttu, et ootame kolmandat last,» ütlevad nad oma ühises teadaandes.

Arstid on aga mures Victoria ja tema sündimata beebi tervise pärast. Victoria tunneb end pärast Danielle’i paljastuste ilmumist halvasti…