Läinud kolmapäeval sõlmisid oma liidu ametlikuks elukaaslased näitlejatar KARIN LÄTSIM ja Hansapanga ITpersonali juht RASMUS RASK.

Noorpaar valis pulmapeoks Pärnu Ammende villa, kuhu oli kutsutud ka õnnepalee tseremooniameister, kes Karinile ja Rasmusele sõnad peale luges ning abielu välja kuulutas. Seriaalis «Kodu keset linna» pahelist Lucyt mängiv Karin kannab nüüdsest oma neiupõlvenime asemel Rasmuse teist nime — Rask.

Sadakonna külalisega pidu tipnes esinejate Helin-Mari Arderi ja ansambel Genialistide esinemisega. Genialistide järgi keerutati jalga varajaste hommikutundideni. Õhtu sujus pulmavanema, Karini Nukuteatri kolleegi Leino Rei kaasabil.

Karini äi, eksminister ja praegune Riigikohtu esimees Märt Rask on heatujuline. «Minu jaoks oli see minu esimese poja esimene, ja loodetavasti ka viimane pulmapidu,» sõnab Märt Rask. «Nii et väga positiivne. Tähtis ei ole isegi mitte pidu ise, vaid see, et kaks noort inimest on teineteise leidnud.»

Märt Rask kiidab ka noorte muusikavalikut — ja lõi mõistagi isegi Genialistide järgi tantsu. «Minu jaoks on see muusika,» kinnitab Märt. «Mulle Genialistid väga meeldivad!»

Uuest nädalast on Karin ja Rasmus tagasi tööpostil. Sõit mesinädalatele seisab Karini sõnul aga veel ees, sügisel, kui siin ilmad juba jahedavõitu.