Abielu lahutanud restoraniärimees AURI HAKOMAA (51) seltsi on viimasel ajal tihti nautimas nähtud endist majandusajakirjanikku MARICA LILLEMETSA (48). Koos ilmutas paar end üsna ootamatul üritusel, ansambli Röövel Ööbik kontserdil, ning siin-seal m

Marica arvab, et Eestis pole veel harjutud mehe ja naise koosluses nägema muud kui «uut kuuma paari». Tema ja Auri puhul aga polevat see kaugeltki nii. «Muusikahuvilisena üritan ma anda oma panust, aidata Auril tema uut restorani muusikalise poole pealt toetada,» seletab Lillemets. «Olen käinud kontserdil või mõnel üritusel ka mõne oma tuttava pankuri, arsti või massööriga, nii et meie koosolemistest Auriga ei saa midagi enamat välja lugeda — uuest kuumast paarist paraku raporteerida ei saa…»


Lillemets möönab, et nad mõlemad on kõigiti vabad inimesed: «Tema lahutusest on vist aasta möödas ning mina olen juba kolm ja pool aastat iseseisvat elu harjutanud.» On’s siis Auri mees, kelle vastu võiks ka sümpaatia tärgata? «Ma ei tunne teda nii palju. Ta on kummaline inimene, kõik, mida ta on teinud, kas või restorani Olde Hansat silmas pidades, on imetlusväärne,» kiidab Lillemets, ja rõhutab veel kord: «Aga — ma ei tunne teda piisavalt.»