Kroonika väisas Londonis pidu pidanud DONATELLA VERSACEt ja tema kuulsaid külalisi. Moekuninganna tervitas kõiki eestlasi!

Donatella Versace hakkas ajakirjanikuks ja pani kokku moeajakirja Elle oktoobrikuu numbri. Proua Versace valis ajakirja teemad, fotod ja lood.

Sündmuse tähistamiseks kutsuti kokku palju staare, kellele moemaadam oli selga andnud nende omal valikul Versace riideid. Elizabeth Hurley, Eva Herzigova, Elle MacPherson, Penny Lancaster, Thandie Newton ja Claudia Schiffer saabusid liibuvates Versace kleitides, päikseprillides ja ülepõlve saabastes nagu ühest suust välja kukkunud reklaamitüdrukud.

«Kas nad ei näe mitte armsad välja?» küsib proua Versace minult.

«Kas Eestis armastatakse Versace’t? Meie müügist 70% läheb Venemaale, seal meid jumaldatakse. Aga Eesti ei ole ju Venemaast üldse kaugel!» räägib mustas kleidis disainer.

Ma ei saa märkimata jätta, et Donatellat on üsna õudne lähedalt vaadata. Ilukirurgia jälgi on näos sedavõrd palju. Kummalisel kombel ei jää armid ja kortsud fotol näha. Peale Donatella on mind oma näoga veelgi rohkem šokeerinud vaid miljonäriproua Ivana Trump.

Lähemalt 19. septembri Kroonikast