Saatejuht PEETER VÕSA risti ette ei löö. Kui on pidu, siis pilvini, kui töö, siis nii, et paarsada tuhat vaatajat on teleka ette naelutatud. Kuid kas teadsite, et…

1. Peeter teenis esimese leiva Ida-Virumaal metsatöölisena, olles 15aastane.

2. Kui tänane telestaar oli veel tuletõrje- ja päästeameti pressiesindaja, sattus ta kõmulehe Post toimetuse keldrikorruse puhketuppa napsu võtma. Pidu kujunes hoogsaks, ning Peeter süütas selle käigus kogemata parketi. Karistuseks sundis tabloidi peatoimetaja Toomas Liiva teda ajakirjanikele tuleohutusnõuetest loengut pidama.

3. Eetrivallutaja lemmiknaps on konjak.

4. Peeter on alati armastanud nalja ja napsi. Kõmulehe Post reporteri ametis venisid ta päevad ootamatult puhkenud pummelungidde tõttu tihtipeale pikaks. Kord kui Pets oli kauemaks jäänud, tuli elukaaslane Merlin teda toimetusest otsima. Aga Peeter oli kaval: puges aknast välja ja pistis punuma.
5. Võsa Pets on mitme laulu sisse pandud. Hiphopparid Loogilised Poisid laulavad nii: «Mind näidatakse TV-s ja Peeter Võsa saates, löön karupükstes tantsu vilkurite saatel.»

6. Võsa armastab kohvi, mis peab olema tema sõnul «must nagu sitt». Telestaar on kõigesööja, ta eriline lemmik on aga väga hästi valmistatud medium veisesisefilee.

7. Lapsena tahtis Peeter saada meremeheks, kirikuõpetajaks ja maalikunstnikuks. Ta on tudeerinud pedas eesti keelt, Tartu ülikoolis juurat ning käinud ERKIs maalieriala ettevalmistuskursustel.

8. Peeter ootab surma, et siis mitte kunagi siia ilma tagasi tulla. Mees loodab, et järgmine dimensioon on parem.

9. Pets pole iial tööd teha tahtnud.

10. Võsa peab kõige õnnelikumateks eluhetkedeks laste sünde. Tal on poeg Sander-Ville ja tütar Merily.

11. Peeter on armuvalus koguni luuletusi kirjutanud. Ning omal ajal ka päevikut pidanud.

12. Teletähe hüüdnimed on olnud onu Peeter ja Caligula.

13. Pets peab kõige totramaks enda kohta käivaks kuulujutuks nn Jõgeva lugu. Kuigi mees oli Jõgeval mõne tunni, teati rääkida, et ta pummeldas seal kolm päeva. Ka homoks tembeldamine ei ole Petsile võõras.

14. Teletegijatest peab Pets oma iidoliks Valdo Panti.