Eesti esirokkari TANEL PADARi uus vallutus on superseksikas iludus, edukat rahvusvahelist modellikarjääri tegev MARIA PORT.

 
Tanel (27) ja Maria (18) hakkasid suhtlema möödunud aasta augustis, kui rockstaar läks lahku oma kallimast Evely Ventslist. Kuuldavasti kurvastas Tanel tublisti, et hirvesilmne Evely nende suhte lõpetas, ent nagu möllumeestele kombeks, ei jäänud ta nelja seina vahele kudema ega armastust taga nutma. Peagi võis Tanelit kohata juba uute säravate kaunitaride seltsis praalimas.
Tanel valis kahe parima sõbranna - Pärnu siresäärte Maria Porti ja Anett Griffeli vahel. Vaid nädal pärast Ventslist lahkuminekut lustis ta Pärnu ööklubis Kaseke. Tanel heegeldas seal usinalt ühe neiu juurest teise seltsi. Tol õhtul võitis noormehe sümpaatia E.M.A modell Anett, keda ta kirglikult suudles ja hellalt embuses hoidis. Mõni nädal hiljem võis Padari käevangus kohata aga Anetti sõbrannat Mariat.
Padari tuttavate sõnul pendeldas ta mõnda aega kahe iluduse vahet, suutmata kummagi kasuks otsustada. Tänaseks on selge, et Taneli südame võitis Maria.
 
Maria teenib miljoneid? Maria on oma luksuslikult raju välimusega paljudele ülbe tüdruku mulje jätnud. Ta ongi ülbe, aga seda heas mõttes. Maria teab vaatamata oma noorele eale, mida ta elult saada tahab ja mida ta naisena väärt on.
#end#
Taneli ja Maria ühine tuttav kirjeldab Mariat kui väga tagasihoidlikku ja malbet tütarlast, kes käitub alati viisakalt ja enne mõtleb, siis ütleb.
«Oma inimestega on Maria ääretult sõbralik ja abivalmis, aga kui talle läheneb keegi võõras, siis ta teda kõige soojemalt ei kohtle. Maria ei võta võõraid kuigi kergelt omaks. Seetõttu võib ta paljudele nipsaka plikana tunduda, kuid ega kõiki saagi endale kergelt lähedale lasta,» lausub üks Maria sõbranna.
Maria elab Pärnus Raekülas vanemate juures. Tal on kaks venda ja õde. Neiu sai alghariduse Pärnu Vanalinna Põhikoolis, kust läks pärast 4. klassi Pärnu Koidula Gümnaasiumisse. Sealt lahkus 12. klassis õppiv Maria läinud sügisel, et asuda erakooli Audentes e-õppesse. Väidetavalt oli koolivahetuse põhjuseks tihe modellitöö graafik.
Pärnu Koidula Gümnaasiumi õpetajad iseloomustavad Mariat kui väga tagasihoidlikku ja vaikset tüdrukut, kes oli alati hea ja kohusetundlik õpilane. Endises koolis tuntakse neiu edu üle suurt rõõmu.
«Tal on kindlasti suur tulevik veel ees,» sõnab üks õpetaja.
Maria kuulub õdede Victoria ja Carmen Kassi modelliagentuuri Baltic Models. Sama agentuur annab tööd ka Padari ekskallimale Evelyle. Maria on nõutud kaunitar, ta veedab suurema osa ajast välismaal, peamiselt USA-s modellitööd tehes. Kuuldavasti on neiu teenistus kopsakas, üks Jaapanis tehtud tööots olevat Maria kukrut lausa miljoni krooni võrra täitnud!
 
Tanel on ettevaatlik Tanel lõpetas jaanuaris The Suni uue albumi salvestamise ning põrutas seejärel Ameerikasse Florida kuuma päikese alla oma tüdrukule külla. See oli paarikesele tõeliselt nauditav puhkus. Jänkidemaal said nad liigset tähelepanu pälvimata end vabalt tunda ja muretult teineteise seltsi nautida.
Tanel ei soovi oma suhet Mariaga avalikkusele afišeerida. Rokkari tuttavate sõnul on ta suhtest rääkides napisõnaline ka sõprade seas. Mis tähendab, et asi on tõsine.
«Tanel toob Maria väga harva seltskonda ja ega ta suurt midagi temast rääkima ei kipu. Pigem hoiab ta Mariat kui hinnalist kullatükki, et kaitsta teda uudishimulike arvustajate eest. Avalikkuse huvi elukaaslaste vastu on Tanelile juba piisavalt külma dušši kaela toonud, mistõttu võtab ta seekord oma armusuhet täie ettevaatlikkusega. Ta väldib taaskord kahe jalaga ämbrisse astumist,» räägib üks Taneli tuttav.
Tuttavate sõnul on Maria suhteliselt kodune inimene, kuid nagu noortele kombeks, meeldib tallegi aeg-ajalt rajult pidutseda.
«Kui Maria alkoholi pruugib, siis tema väljaütlemised on vägagi otsekohesed. Kaine peaga meeldib talle konkreetsest vastusest mööda keerutada,» teab sõbranna rääkida.
Tallinnas on Maria «koduklubi» Privé, kus ta Taneliga käies tundeid vaka all ei hoia.
«Kui Maria ja Tanel Privés pidutsevad, siis jätkub neil silmi vaid teineteise jaoks,» ütleb paari ühine tuttav.
Märtsi algul käisid Maria ja Tanel kunstnik Meru sünnipäeval. Õhtu jätkus geiklubis Angel, kus noored mõnusalt kudrutasid. Pealtnägijate sõnul hoidsid armunud sel korral väga tagasihoidlikku joont.
Tanel käituvat Mariaga tõelise džentelmenina ja kui vaja, siis võitlevat tema eest nagu samurai. Noored lustisid läinud aasta 8. detsembril taas kord Privés. Pärast pidu sukeldus rokkar garderoobis pea ees rahvasumma. Togis inimesi küünarnukkidega ning tallus nende varvastel, et oma kallima jope kiiremini kätte saada.
Taneli metslasekäitumist saatsid vihased ja ehmunud pilgud. Kui üks kena neiu julges öelda, et ega ta nii suur staar ka pole, et võib teisi hoolimatult pikali trügida, olevat Padar õelutsenud: «He-he-hee, kahju küll, et mina oma ilusa girlfriendi jope enne kätte saan kui sina, selle ööklubi kõige koledam tüdruk!»
 
Maria Porti mõõdud:
Pikkus: 175 cm
Rinnaümbermõõt: 80 cm
Kaal: 60 kg
Puusad: 91 cm
Juuksed: pruunid
Silmad: sinised

Rokkar Padari
endised südamedaamid
Maiken alias Kadri Koppel
Haljalast pärit Taneli esimene väljavalitu, kellest ka avalikkus teada sai, oli lauljanna Maiken alias Kadri Koppel. Noored osalesid 1999. aasta laulukonkursil «Kaks takti ette», mille Tanel 18-aastasena võitis. Maiken pääses saate finaali.
Eda-Ines Etti
Tanel on öelnud, et Eda-Ines on ainuke naisterahvas, kes teda taltsutada suudab. Eda-Ines omakorda kinkis Tanelile oma süütuse. Paari armulugu kestis natuke üle aasta.
Katarina Padar (Kalda)
Kokku-lahku-kokku-lahku... Nii käis Taneli abielu endast seitse aastat vanema stilisti Katarinaga. Tanel ja Katarina olid abielus ligi kolm aastat. Siis tuli mängu nooruke modell Evely Ventsli, kes sõna otseses mõttes lõi noormehe oma sõbrannalt Katarinalt üle.
Evely Ventsli
Evely ja Tanel olid kirglik paar. Nende poolteist aastat kestnud kooselu ajas lõhki rokimehe metsik ja piduderohke elustiil. Suhte lõpetas Evely, kes pakkis kohvrid ja sõitis Aasiasse modellitööd tegema.
«Oleme teineteise jaoks alati olemas ja jääme sõpradeks!» sõnas Padar ja avaldas lootust, et võib-olla ristuvad nende teed tulevikus taas. Elame-näeme.
 
Beatrice: «Maria on klassikaline iludus!»
Baltic Modelsi tegevjuht ja Maria Porti leivaema Victoria Kass ei soostu hoolealuse töö- ja rahaasju ega väidetavaid Jaapani päritolu miljonihonorare valgustama. Küll aga on nõus andma oma hinnangu modelliagentuuri MASS omanik Beatrice: «Jaapanis teevad modellid enamasti kataloogi- ja ajakirjatööd. Eraldi on tulusad disainerite tuurid, näiteks Chaneli tuur, millega võib teenida vägagi kopsakaid summasid. Et teenida miljon, peab modell olema mõne brändi reklaamnägu. Tavaliselt liiguvad suuremad summad ilutoodete vallas. Kui keegi hakkab mõne brändi näoks, siis on seal mängus üsna suured summad. Tõsi küll, need on viimastel aastatel langenud. Viis ja kümme aastat tagasi maksti modellidele üüratuid summasid. Nüüd kasutatakse brändinägudena rohkem filmistaare.
Midagi ei juhtu üleöö. Modell, kes eile veel ei olnudki modell ning tegi saatuse tahtel hea töö, ei pruugi saada järgmiseks Carmen Kassiks või Tiiu Kuikiks. Modelli edukus seisneb selles, kui kauaks ja kui nõutuks ta püsima jääb. Baltic Modelsil on palju võimalusi. Juhul kui Maria Port on osutunud Carmeni lemmikuks, siis on tal kindlasti lihtsam. Aga kõik on ju võimalik! Välimuselt pole temas midagi erilaadset, võib-olla iseloom, mis on väga tähtis. Ta on klassikaline iludus ja sobib ilmselgelt rohkem kommertstöödele. See ei tähenda aga, et ta editorial-töid ei saa teha. Jaapanlastele lähevad sellised nukunäod küll hästi peale!»
Ka E.M.A modelliagentuuri omanik Katrin Rannaväli peab Maria miljoniteenistust kuulujutuks: «Maailmas tuntud Tiiu Kuik näiteks võib selliseid summasid teenida. Maria on väga omapärase näoga, kuid pikkusest jääb tal vähekene puudu.»
 
 
Mida ütleb armukalkulaator? Armukalkulaator on numeroloogide ja astroloogide poolt välja töötatud arvutiprogramm, mis arvutab protsentides välja paari kokkusobivuse. Kroonika vaatles selle abil Taneli armusuhete tugevust.
Tanel ja Maiken
Armastuse tõenäosus 38%
Võimalus, et suhtest võiks asja saada on olemas. Skaalal 1-10 saab see hindeks 4. Kõige tõenäolisem tulemus selle inimesega on, et te lähete siiski lahku ja see teeb sind üsna õnnetuks. Pole aga välistatud, et sa jääd sellesse suhtesse, sest te siiski leiate aega korra nädalas armatsemiseks. Aga tõenäoliselt pole sa niivõrd meeleheitel, et leppida vaid seksiga, või oled?
Tanel ja Eda-Ines
Armastuse tõenäosus 67,5%
Suhtel on head võimalused olla edukas, kuid see ei tähenda, et te ei peaks selle kallal vaeva nägema. Skaalal 1-10 võib suhtele anda hindeks 7. See pole just päris taevalikuga võrreldav, kuid küllaltki lähedal sellele!
Tanel ja Katarina
Armastuse tõenäosus 17%
On võimalus, et suhtest saab asja, kuid tõenäosus selleks on väga väike. Skaalal 1-10 on hinne 2! See tulemus näitab, et sa vajad vähemalt kuut pudelit õlut enne, kui saavutad vastava meeleolu. Sellise sobivusega on ehk mõeldav üheöösuhe, kuid ära pane siia rohkem lootusi. Väldi end tutvustamast oma tõelise nimega, ning soovitatavalt ära anna ka oma telefoninumbrit - lihtsalt, et sul endal oleks sellest kergem lahti saada!
Tanel ja Evely
Armastuse tõenäosus 97,5%
Parim suhe, mis üldse saab olla! Ometi ei tähenda see, et selle kallal ei peaks tööd tegema. Skaalal 1-10 saab suhe hindeks 10! See on parem kui mis tahes tulemus. Laske aga edasi! Suurepärane voodielu ja armastus! See suhe võib viia abieluni. Selle suhte nimel võid sa teha kõike, olla hell ja kulutada raha. Ürita esimesel kohtumisel mitte voodisse hüpata!
Tanel ja Maria
Armastuse tõenäosus 19%
Skaalal 1-10 saab suhe hindeks 2.