Sama vilkalt kui jookseb kirjanikuhärra KAUR KENDERi (36) sulg ja vahedalt mõte, libisevat Kenderil ülesmäge tema uues ettevõtmises — Kender tegutseb nüüd kinnisvaraäris, kuid mitte Eesti turul.

 
Kauri tundvate inimeste sõnul naudib ta igapäevaselt hotelli Radisson SASi Madissoni Pubi hõrke roogi nimelt sellepärast, et Kender on samas majas sisse seadnud oma kontori. Selleks aga, et money-make toonus ei langeks ning siht pensionipõlve kindlustada püsiks ikka silme ees, pargib Kender oma «taevakarva kutsu», edusümboli Ferrari keelutsooni nimme sellepärast, et neljarattaline iludus läbi pubi klaasakende ikka selgelt näha oleks...
Kuna Eesti kinnisvaraäris antud mõõnahetkel ning iseäranis uustulnukana toimetada oleks sulaselge lollus, ongi Kender väidetavalt profiiti lõikamas teistel jahimaadel nagu Poola, Ukraina, Valgevene ja Venemaa — ja Kauril pidi minema hästi! Et mitu pead on ikka mitu pead, on Kaur palganud ka kellegi üliandeka ja noore finantsgeeniuse ning turuanalüütiku, kes teda igal hetkel suunab ja nõustab.
Kenderi nimel on lausa kolm firmat, millest kahe puhul pole tegevusvaldkond täpsemalt fikseeritud, kuna seda pole enam kohustus ettevõtte B-kaardil näidata. Kenderi osalusega Global Advisor OÜ ja Salute Invest OÜ on registreeritud märtsis, mistõttu pole ka veel majandusaasta aruandeid, kust saaks valdkonna kohta infot. Mõlema firma tegevuse kohta ütleb aga põhikiri: tegutsetakse aladel, mis ei ole seadusega keelatud. Global Advisoris on Kender alates aprillist ainuosanik.
Samuti Kenderi osalusega Quickline OÜ on aga registreeritud kahe ja poole aasta eest — see ettevõte tegeleb kinnisvara haldamisega.
Viimasel ajal avalikust elust veidi tagasi tõmbunud Kender oma uut äri lahkama ei kipu, samas ka ei kummuta seda.