Modelliärinaine BEATRICE on väheseid õnnelikke, kes juba 38aastaselt vanaemaks saab! Kuigi lapseootel tütrele on tal varuks titeriideid, ta lapselapse kasvatamise osas nõu jagama ei kipu – kuna õpib alles isegi.



Beatrice pärandab tütar Simona (20) peagi sündivale beebile oma väikelaste, peagi onu ja tädi staatusesse tõusva Balthazari (4) ja Uma (3) riided, vankrid ja muud esemed. «Midagi meil Simona lapsele juurde küll ei ole vaja osta, kõik on olemas,» ütleb Beatrice.
Beebi peaks ilmavalgust nägema juuli teisel poolel. Siiani on tütre rasedus möödunud komplikatsioonideta ning rahulikult. «Moraalset tuge on Simona vajanud küll. Kes siis ei vajaks? Oleme talle igati toeks olnud.»
Beatrice on õnnelik, et tütar just noores eas sünnitab, sest temagi oli alles 18, kui Simona ilmale tõi. «Mul on väga hea meel olla nii noor vanaema!»
Beatrice usub, et lapse kasvatamise osas Simona nõu ei vaja: «Ma ei võta õigeks nõuandeid jagada kasvatamise osas, sest ma ise alles õpin veel. Simona on väga teadlik noor inimene, kes teab väga hästi, kuidas on õige ja hea.»
Küll aga lubab Beatrice ühes abikaasa, DJ Priit Kuusikuga (43) õpetada Simonale praktilisi nippe, kuidas edukalt beebi mähkmeid vahetada.