Ansambli Pussycat Dolls sekspommil NICOLE SCHERZINGERil susisevad kuumad tunded vormel-1 ässa LEWIS HAMILTONiga.

 
Kui vormelistaar Lewis Hamilton (23) möödunud aastal Münchenis toimunud MTV auhinnajagamisel Nicole Scherzingeri (29) nägi, palus ta kohemaid oma esindajal ennast naisele tutvustada. Paar käis kohtamas, kuid oma suhtest avalikult rääkida ei tahtnud. Mõni nädal tagasi elas Nicole Monaco Grand Prix’l kaasa Lewise võidukale sõidule — mehest sai glamuurse võistluse noorim võitja.
Paar ei teinud oma lähedusest enam saladust, mis sest, et kõigest nädal varem säras Hamiltoni käevangus Cannes’i filmifestivalil Miss Grenada Vivian Burkhardt.

Sõltumatu naine «Mehed kardavad iseseisvaid naisi,» ütleb Nicole. «Ma olen kogu aeg töörežiimil. Minu «Räägi asjast!» võib mõne päris ära ehmatada. Minu juures on lööki ainult sellistel meestel, kes ei karda. Kõiki teisi varitseb läbikukkumisoht.»
Nicole’i südant aitavad võita enesekindlus ja huumorimeel. «Millegipärast arvavad mehed, et ma olen upsakas ja ennasttäis. Ja et mul pole huumorimeelt ja isikupära,» kurdab ta. «Aga tegelikult olen ma kõige lustakam, isikupärasem ja maalähedasem tšikk. Ma naeran palju ja armastan inimesi, kes ajavad mind naerma. Huumorimeel on kõige seksikam asi.»
Nicole on sündinud Honolulus. Tema isa on filipiinlane, ema venelanna. «Ma pole alati nii enesekindel olnud kui praegu,» pihib Nicole. «Olin ebakindel ja muretsesin palju selle pärast, mida minust arvatakse. Arvan, et seksikus on inimese sees. Seda peab tundma.»

Sisemine seksikus Kõige seksikamana tunneb Nicole end laval. «Siis on mu sisemine enesekindlus ja valgus kõigile näha. Mul on päevi — ja seda juhtub igal teisel päeval — kui ma ei tunne end üldse seksikana. Siis ma jooksen. Mulle meeldib higistada. Ma armastan vabaõhusporti ja eelistan trenni šoppamisele.»
Kui Nicole siiski šoppama läheb, seab ta sammud luksuspoodidesse. «Mul on kodu Hollywood Hillsis. Tunnen, et mul on väga vedanud. Tahaksin osta oma emale Havaile kodu. Loodan, et saan peagi ka auto omanikuks,» räägib ta.

Töö eelkõige Üldiselt ei jäta tihe töögraafik Nicole’ile romantiliste suhete arendamiseks aega. «Mul on nii mitu projekti käsil, et suhet elus hoida on raske. Olen pidanud oma karjääri nimel ohvreid tooma, ja ma pean tunnistama, et eelkõige on kannatanud minu suhted.»
Nicole’i ekskallimate hulka kuuluvad poistebändi 311 poiss Nick Hexum ja reality-staar Talan Torreiro. Nicole neist lähemalt rääkida ei taha. Küll aga usub ta, et tulevik toob talle kindlasti armastust. «Nagu kõiges, nii ka armastuses peaks mind juhtima sihikindlus, süda ja kirg,» ütleb ta.