Ärimees OLEG LJADOVi ekskaasa Kerttu Viies on mehesse siiani sedavõrd kiindunud, et käis oma uue kallima kõrvalt Ljadoviga hiljuti reisilgi.

 

Elu nagu Hollywoodis! Oleg (53) ja Kerttu (26) läksid mullu novembris pauguga lahku ja sedavõrd kirglikul moel, et seltskonnas pajatatakse sellest päid vangutades ja silmi pööritades siiani. Loosse on segati koguni politsei, kellele Viies avalduse kirjutas — emotsioonidest tulvil Ljadov olla ribadeks lõiganud Kerttule kuulunud moekad rõivad... Väidetavalt ei talunud ärimees seda, et Kerttu ehib end tema kingitud riietes võõra mehe meeleheaks.
#end#
Oleg tunnistas oma kirehoos lahvatanud emotsioone, maksis lihtmenetluse korras valuraha 10 000 krooni, ning lugu rahunes suurema kärata maha.
«Ma olen emotsionaalne inimene,» sõnab Ljadov, ning arvab selle tõiga ka põhjuseks, miks tema suhted naistega elus sedavõrd keeruliseks on kujunenud.
Kuigi Kerttu elab läinud novembrist uue elukaaslase, tehasejuht Arvo Väänaga, on Viiese ja Ljadovi läbikäimine nüüd isegi soojem kui ajal, mil nad ühist kodu jagasid.
«Mul on hea meel selle üle, et Kerttu on suutnud end rajale sättida, ning leidis ka korraliku töökoha,» sõnab Ljadov.
Kerttu töötab kullerfirmas DHL assistendina. Nüüd, kus endine paar on suhtekreenist väljunud ja jalule on seatud rahu, on aga Olegi kõrvu küündinud uued linnajutud.
«Mulle heidetakse ette, et ma elavat justkui Hollywoodis,» muheleb Ljadov. «Et ma olen oma poja emast küll lahus, aga sellegipoolest käin temaga ühisel puhkusereisil.»
Tõepoolest, hiljuti naasid endised elukaaslased Türgist, kus nautisid puhkust ühes pisipoeg Tristani ja Alexandra-Elizabethiga, Olegi tütrega abielust Kristiina Ljadoviga. Oleg ise ei näe puhkusereisis midagi hollywoodlikku. «Mina olen vaba ja vallaline,» muigab Oleg. «See on ju selle mehe probleem, kui tema naine oma eksiga reisile sõidab...».